☾ Съновник - да сънуваш Газ

ГАЗ

, 2018-06-14 18:36:17
ГАЗ

ГАЗ

- ако насън усетиш миризма на

газ

(и няма реална причина за подобен сън), значи трябва да се пазиш от скандал - по-добре стой далеч от актуалните събития и наболелите проблеми на работното си място.

ГАЗ

- Ако е задушаващ, значи се отнасяте зле с верен ваш приятел и скоро ще прекратите дружбата си. Ако се запалва - очаквайте неприятности в работата.

ГАЗ

- Ако сънувате, че гори

газ

- ще имате успех, изгода; ако не гори - липсата на опит ще ви вкара в дългове, ако не внимавате; ако експлодира - това е предупреждение да вземете всички възможни мерки, за да не се излагате на опасност.
Ако гори, ще постигнеш някакъв успех и изгода.
Ако не гори, липсата на опит и твоето невнимание ще те вкарат в дългове.
Ако експлодира, е предупреждение, че трябва да вземеш всички възможни мерки, за да не се изложиш на опасност.
Да сънувате, че виждате или подушвате

газ

означава, че се нуждаете да отпочинете добре. Може би в живота Ви сте изправен пред неща който са трудни за преодоляване.
Ако гори, ще постигнеш някакъв успех и изгода.Ако не гори, липсата на опит и твоето невнимание ще те вкарат в дългове.Ако експлодира, е предупреждение, че трябва да вземеш всички възможни мерки, за да не се изложиш на опасност.
Ако сънувате, че гори

газ

— ще имате успех, изгода; ако не гори — липсата на опит ще ви вкара в дългове, ако не внимавате; ако експлодира — това е предупреждение да вземете всички възможни мерки, за да не се излагате на опасност

0 гласа