☾ Съновник - да сънуваш Бутилка

БУТИЛКА

, 2018-09-11 15:21:34
БУТИЛКА

БУТИЛКА

- ако счупиш насън, ще разбиеш сърцето на някого, който отдавна те обича. Ако намериш

бутилка

в съня си, ще получиш новини от любим човек. Ако някой ти подава пълна

бутилка

насън, значи ще ти предложат перспективно сътрудничество. Ако е празна, ще се опитат да те измамят.

Бутилка

- празна ако имаш | не ще те залюби никой. - празна ти дават | ще те измамят. - пълна | предпазвай се от разпуснат живот. - счупиш | ще встъпиш в конфликт с първоначалните си възгледи и идеи.
новина

БУТИЛКА

- ако счупиш, значи ще доидеш в конфликт с първите си възгледи и идеи.

Бутилка

ако сънуваш, значи новина.

Бутилка

празна ако имаш насън, значи не ще те залюби никои.

Бутилка

пълна ако сънуваш, значи предпазваи се от разпуснат живот.

БУТИЛКА

- Ако сънувате

бутилка

- предвещава радост или скръб в семейството ви, общо взето, бутилките предвещават развлечение; ако е празна - ще се влюбят във вас; ако ви я дават - ще ви измамят; ако е пълна - имате склонности към разточителен живот; ако я счупите - ще имате противоречия със собствените си възгледи; ако вие я счупите - ще влезете в конфликт с ваши приятели; ако е празна - няма да се влюбят във вас; ако е пълна с вино - весела компания, пиянство; ако е много голяма - ще натрупате дългове; ако е малка - очаквайте голямо и важно за вас събитие.

БУТИЛКА

- Ще се наложи да вземеш важно решение.

Бутилка

- празна, ако имаш-няма да те залюби никой; - ако ти я дават-ще те измамят; - ако е пълна-въздържай се от разпуснат живот; - ако я счупиш-ще достигнеш до конфликт с възгледите и идеите си.

БУТИЛКА

- празна, ако имаш - не ще те залюби никой; празна ти даде някой - ще те измамят; пълна - предпазвай се от разпуснат живот; ако счупиш - ще бъдеш в противоречие с първите си идеи и възгледи.

Бутилка

- Ограничение и задръжки. Остаряване.
Ограничение и задръжки, остаряване.
Най-общо тя е противоречив символ на развлеченията.Ако сънуваш, очаквай новини, които могат да бъдат радостни или тъжни.Друго тълкуване - символ на радост или скръб в семейството ти.Ако ти дават, внимавай, защото може да те измамят.Ако е много голяма, ще натрупаш дългове.Ако е малка, очаквай голямо и важно за теб събитие.Пълна ако видиш, е на хубаво, защото означава, че ще преодолееш всички препятствия в любовта и в делата си.Друго тълкуване - предупрежде­ние, че трябва да се предпазваш от разпуснат живот.Пълна с вино, ти предрича участие във весела и пиянска компания.Празна ако е, ще имаш невярна любов, или никой няма да те залюби, или някой ще те излъже.Друго тълкуване - предстои ти уморителна работа с разнообразни несгоди.Празна ако някой ти даде, ще те измамят.Ако счупиш, в живота ти предстои промяна, или ще влезеш в конфликт с приятели или с първите си възгледи и идеи.
ще се сдобиеш с ново познание

3 гласа