☾ Съновник - да сънуваш Болница

Болница

, 2018-06-10 14:07:17
Болница

БОЛНИЦА

- близки ще ти помогнат да се отървеш от дългове или ще те измъкнат от трудно положение.

БОЛНИЦА

- ако сънуваш, че лежиш в

болница

, скоро може да затънеш в дългове.
Ако видите

болница

в съня си, е знак че трябва да подобрите физическото или духовното си състояние. Сънуването на

болница

може да се дължи на страх от болест, на тревожност, породена от приближаването на старостта, на страх от злополука. Но в по-дълбок план сънищата с

болница

показват желание да бъдем изцяло „поети" от някого и да спрем всяка битка, като изоставим отговорностите си. В този случай

болница

та става символ на Майката - тази, която приема, успокоява, люлее, храни. Тоест имаме регресия към детството, дори към небитието отпреди раждането.

Болница

та може да ни се яви насън и когато се боим от осакатяване или кастрация на личността. Тогава най-често ни се присънва операционна.
Приятели ще ти помогнат да изплатиш дългове или да излезеш от трудно положение.

БОЛНИЦА

- Ако сънувате, че

болница

та е празна - очаква ви малка болест; ако е пълна - здравето ви е в бодро състояние; ако се лекувате в нея - ще се освободите от лоши мисли; ако посещавате приятел в нея - ще получите нужната ви помощ.

Болница

- очаква те кръщене; - ако посещаваш

болница

или водиш някого в нея-очаквай невероятни новини.

Болница

- Убежище, подслон, гостоприемство. Нужда от почивка.
Убежище, подслон, гостоприемство. Нужда от почивка.
Символ на ограничения и нужда от любов, внимание и физическо излекуване.Ако сънуваш, знай, че хора, които те уважават, ще те избавят от финансови затруднения.Ако видиш, означава, че си се примирил с несгодите и не търсиш пътища за преодоляването им.Ако се лекуваш в нея, ще се освободиш от лоши мисли.Ако посещаваш приятел в нея, ще получиш очаквана и нужна за теб помощ.Ако е празна, те очаква малка болест.Ако е пълна, значи здравето ти е в добро състояние.

13 гласа