☾ Съновник - да сънуваш Ампутация

АМПУТАЦИЯ

, 2018-06-18 07:28:38
АМПУТАЦИЯ

АМПУТАЦИЯ

- ако сънуваш

ампутация

на част от тялото ти, чакат те загуби. Колкото по-голяма е ампутираната част, толкова по-значителни ще са щетите. Трябва много да се пазиш след подобен сън. Ако ампутират лявата ти ръка, възможен е развод.

АМПУТАЦИЯ

- Ще загубите поста си в службата или част от заплатата. Ако са ви отрязали ръка или крак, пазете се от неуспешни сделки и коварни партньори. За моряците такъв сън вещае буря и опасност за кораба.
Тя най-често се отнася за ръцете или зъбите. Става дума за страх от осакатяване, от кастрация. Сънуващият усеща личността си застрашена или принизена. Изпитва непрекъснатото чувство, че другите ще го „осакатят", ще го унижат, ще го отхвърлят. Подобни сънища винаги разкриват неосъзнат страх, че сме по-слаби от другите, че сме беззащитни в състезанието на живота. Тоест боим се от безсилието в широкия смисъл на термина. Такъв сън е винаги симптом на чувство за вина и малоценност

АМПУТАЦИЯ

- Ако сънувате

ампутация

- загуба; ако на вас ви ампутират някой крайник - ще загубите близък човек.
Ако сънуваш, предвещава някаква загуба.Ако ти ампутират крак или ръка, ще загубиш близък човек и това ще промени живота ти.
Ако сънувате

ампутация

— загуба; ако на вас ви ампутират някой крайник — ще загубите близък човек

0 гласа