☾ Съновник - да сънуваш Алея

Алея

, 2018-03-12 18:42:16
Алея

АЛЕЯ

- ако е в парк - близък човек ти изневерява, ако е в гробище - съмненията ти са неоправдани.

АЛЕЯ

- ако видиш насън, значи сега е моментът да вложиш средства в отдавна обмисляна идея. Ако

алея

та криволичи, успехът няма да дойде бързо. Ако се луташ в тъмна

алея

, откажи се от предстоящо пътуване. Ако се разхождаш по

алея

с храсти, ще изживееш любовна авантюра.
Ако видите

алея

в съня си, означава необещаващо бъдеще. Ще бъдете отклонени от правилния път поради домашни задължения и ще се изправите пред дилема. Ако сънувате, че ходите по

алея

, означава че отивате към лош край, или сте поели къс, но опасен път в живота си. Също така може да означава, че репутацията ви е в опасност.
Ако е в парк-близък човек ти изневерява; ако е в гробище-съмненията ти са неоправдани.

АЛЕЯ

- Ако сънувате

алея

- изключително добро предзнаменование; ако дърветата в нея са високи - трябва да положите много усилия, преди да осъществите желанията си; ако е в парк - близък човек ще ви измени; ако е в гробище - съмненията ви са неоправдани; ако е в гората - невероятна любов; ако е в полето - очаква ви веселба; ако е слънчева - ще чуете приятни за вас новини; ако е тъмна - знак за нещастно пътешествие.
Ако сънуваш, е добро предзнаменование.Ако видиш, означава, че животът ти ще бъде не толкова благополучен, както преди. Ще се появят малки, но неприятни и уморителни работи.Ако е в гората, ще ти се случи да изживееш невероятна любов,- горски парк, ако сънуваш, любимият човек ще ти изневери.- в гробищен парк, ако сънуваш, довери се сляпо на човека до теб.- в парк, близък човек ще ти измени.Друго тълкуване - съмненията ти ще са неоправдани.- в полето, очаква те веселба.- слънчева, ще чуеш приятни за теб новини.- тъмна, нощно време, е знак за нещастно пътешествие. По-добре е да се откажеш от него.Ако дърветата в нея са високи, ще трябва да положиш много усилия, преди да осъществиш желанията си.
Ако сънувате

алея

— изключително добро предзнаменование; ако дърветата в нея са високи — трябва да положите много усилия, преди да осъществите желанията си; ако е в парк — близък човек ще ви измени; ако е в гробище — съмненията ви са неоправдани; ако е в гората — невероятна любов; ако е в полето — очаква ви веселба; ако е слънчева — ще чуете приятни за вас новини; ако е тъмна — знак за нещастно пътешествие

0 гласа