☾ Съновник - да сънуваш Акула

АКУЛА

, 2018-06-11 06:59:48
АКУЛА

АКУЛА

- ако видиш в съня си, значи проблеми и опасности. Убиеш ли

акула

, чака те наследство. Ако ядеш

акула

, трябва да спреш да харчиш, за да потръгнат работите ти.

АКУЛА

- Имате опасни врагове, които ви дебнат. Ако

акула

та ви преследва и напада, скоро ще ви сполетят беди, който ще ви хвърлят в бездната на отчаянието. Ако хищната риба е в чиста морска вода - вие се стремите към щастие и покой.
проблеми

АКУЛА

- ако сънуваш, значи проблеми.

АКУЛА

- Ако сънувате

акула

- очаква ви някакво наследство, но бъдете благоразумни и поверете интересите си на сигурни хора; ако плува - проблеми в интимния ви живот; ако ви настига и захапва - ще получите поредния удар в живота; ако е ранена - нападки от непознати за вас хора, загуба на пари.

АКУЛА

- Неприятности, но ако успееш да и се измъкнеш - ще се избавиш от беда.
Тя е символ на врага, който в случая е винаги хищен, грозен и страшен.Дори да я убиеш, в действителност заплахата от нея остава. Въпреки това шансовете ти за победа са реални.Ако сънуваш, значи имаш сериозни проблеми.Други тълкувания - някой ще те ангажира с посещение при високопоставени лица, от които ще зависят делата ти; или те очаква някакво наследство и в случая трябва да проявиш благоразумие и да повериш интересите си на сигурен човек.Ако те гони, чакай неприятности.Ако избягаш от нея, означава, че проблемите ти са просто дребни и ежедневни.Ако те настига и захапва, ще ти бъде нанесен пореден удар от живота.Ако плува, ще имаш проблеми в интимния живот.Ако е ранена, предвещава загуба на пари и нападки от непознати за теб хора.Ако те хване, щe носиш дълго последиците от проблемите си.
започване на ново начинание

1 гласа