Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Източник: , , 22.03.2018
Каква е твоята карма
Каква е твоята карма
Каква е твоята карма

За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма.

1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към праволинейно поведение и избягвате конфликтите. Ако все пак ги предизвикате или случайно попаднете в напечена ситуация, овладейте емоциите си максимално и заложете на търпението си.

2. – Урановесеност, спокойствие, дипломатичност. Недостатък е това, че проявявате прекалено много внимание към непознати, а пренебрегвате близките си. За да успеете, ще трябва да приемете живота такъв, какъвто е. Вярвайте на приятелите си и ги уважавайте.

3. – Остър ум, способност бързо да усвоявате знания, но и определена склонност да манипулирате околните. Вярвате в силите си, но винаги търсите и успявате да намирате лесните начини. Добра идея е да не се хабите напразно, стига да не ощетявате другите хора. Рядко се замисляте за бъдещето си.

4. – Тудолюбие, уравновесеност, предприемачивост. Преследвате и достигате целите си бавно, но сигурно и винаги сами. Важно за вас е винаги когато е възможно, да избягвате риска. Това е добра философия, но понякога тя може да ви лиши от по-смели решения и от по-добри резултати. На вас може да се разчита.

5. – Позитивизъм, приключение, дух, смелост да се рискува. Лесно учите чужди езици. Истински таланти сте в намирането на лесен и бърз изход от заплетени ситуации. Непрекъснато правите планове за далчното бъдеще, без да се замисляте за днешния и утрешния ден.

6. – Това е числото на живота и прогреса. Изпълнявате перфектно всичко, с което се захванете, и то не толкова завади парите, а по-скоро заради прозрението, което ще получите. Винаги сте наясно какво можете и всеки път сами изпитвате себе си с нещо ново, непознато, предизвикателно.

7. – Истинско тайнство, което съчетава мистерията със знанието. Романтични натури със силно развита интуиция. Хора на изкуството, философи, поети. Често страдате от емоционални бури, дори стигате до депресии. Обичате да оставате сами. Изклювително интелигентни, постигате сериозни успехи.

8. – Смелост, бизнес завоевания, силна воля, отворен характер. Вашите планове никога не остават далечни мечти или миражи, винаги ги осъществявате. Неслучайно обикновено успешните политици, бизнесмени и военни са родени под знака на осмицата. Приятелите си избирате между хората само от своето социално ниво.

9. – Интелект и стремеж към творчество. Винаги по някакъв начин сте свързани с изкуството. Имате широк кръгозор, разнообразни интереси и безпорни таланти. Ако успеете навреме да разберете какво точно ви влече, да последвате желанията си и да се потрудите за тях, ще пожънете безпорни творчески успехи.

Още за статии за съдбата:
Числата подсказват съдбата ни


11 гласа
Статия
Каква е твоята карма
Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...