6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

Източник: , , 11.03.2018
6 Съвета за самотни жени
6 съвета за самотни жени
6 съвета за самотни жени

Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

1.Махнете огледалото от леглото
Никога не поставяйте леглото и огледалото паралелно. Здравето ви може да се влоши. Също така не поставяйте огледалото срещу леглото, то взима от живота ви късмета в любовта и секса. Не поставяйте леглото си в средата на стаята. От едната си страна то трябва да опира в стената.

2.Правилните картини
Обърнете внимание на това, което виси на стените ви. Добре ще е ако, картините ви са с изображение на луна или лунна пътека, магнетични мъже, изображение на четна бройка предмети или красиви птици.

3.Обърнете внимание на столовете
Огледайте се – не прилича ли вашето жилище на дом на самотник? Възможно е да сте махнали излишните столове, тъй като никой не седи на тях. Веднага поставете допълнителни предмети за вашия бъдещ партньор! Дори възглавниците на леглото ви трябва да са две, независимо дали използвате втората.

4.Кактус срещу кавги
Ако прекалено често изяснявате отношенията с близките хора, чувствате раздразнение и гняв, поставете на перваза на прозореца си кактус. Бодливото цвете бързо ще успокои напрежението наоколо.

5.Махнете детските играчки
Не е нужно да пълните помещенията с предмети, които обладават детската и женската енергия. Изобилието от меки плюшени играчки може да отблъсне потенциалния ви партньор от мъжки пол. Старайте се да съблюдавате разумен баланс.

6.Оранжево – за усилване на привлекателността
Завесите, лампите, вазите и възглавниците на дивана в оранжев цвят са способни да изпълнят обитателите на дома с бодрост и да повишат сексуалното привличане.Оранжевият цвят е цветът на лятото и слънцето, доброто настроение и увереността в себе си!

Още за статии за самотата:
Самотата може да подрине имунитета


4 гласа
Статия
6 Съвета за самотни жени
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...