Съновник - Вино

Съновник - Вино

Източник: , , 13.12.2017
Съновник - Вино
Какво означава да сънуваме вино?
Какво означава да сънуваме вино?

Какво означава да сънуваме вино? Виното е символ на вина. Ако пиете вино в съня си, то предупреждава, че някой прави интриги зад гърба ви. Вие сте обвинени несправедливо.

Разлятото вино обещава клюки.

Чаша вино ще донесе радостна среща, бутилка вино или няколко бутилки, предсказване на провал или инцидент. Ако продавате вино, това означава, че ще се карате с някого.

Ако видите вино в съня си, но не го пиете, предвещава добри неща. За да изцеждате виното в голям контейнер, това означава късмет и смях. За да излива вино от една чаша в друга, тя обещава да губи време за празни забавления.

Ако произвеждате вино в съня си и чакате да се приготви, това означава, че в близко бъдеще вашите дела ще се подобрят. Можете да получите неочаквано наследство или голяма сума пари.

Ако сте сънували вино и можете да различите цветовете му (червено или бяло), това означава, че скоро вашият живот ще бъде изпълнен с радост и богатство.

Да сънувате ябълково вино означава загуби и скърби. Поканата за пиене на вино обещава тъжни събития.

Ако излеете чаша червено вино, това означава, че вашите лични взаимоотношения са разстроени. Ако излеете бялото вино, това означава, че отношенията с хората ще донесат щастие и разбиране.

Ако срещнете виновник в съня си, това означава среща с лоши хора, която може да влоши репутацията ви.

Ако в съня ви пиете сами вино, това означава, че ще получите лоши новини; ако пиете вино в голяма компания, това означава неуспехи и караници.

Ако се напиете заради червеното вино в съня си, това означава, че ще имате силен покровител и ще получите почести и богатство.

Ако сте се напили заради бялото вино, това означава, че ще постигнете всичко в живота със собствени усилия.

Пиенето на вино с приятел предрича добра сделка, голяма печалба. Пиенето на вино с врагове означава изнасяне или промяна на адреса ви.

Ако сънувате как разбивате цяла бутилка вино, това означава проблеми във финансовата област, липсата на пари, дълговете и дори бедността.

Ако просто пиете вино в съня си в кръг от приятели и роднини, това е добър знак, който носи само радост, щастие и добър късмет.


4 гласа
Статия
Съновник - Вино
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...