Съновник - Вино

Съновник - Вино

Източник: , , 13.12.2017
Съновник - Вино
Какво означава да сънуваме вино?
Какво означава да сънуваме вино?

Какво означава да сънуваме вино? Виното е символ на вина. Ако пиете вино в съня си, то предупреждава, че някой прави интриги зад гърба ви. Вие сте обвинени несправедливо.

Разлятото вино обещава клюки.

Чаша вино ще донесе радостна среща, бутилка вино или няколко бутилки, предсказване на провал или инцидент. Ако продавате вино, това означава, че ще се карате с някого.

Ако видите вино в съня си, но не го пиете, предвещава добри неща. За да изцеждате виното в голям контейнер, това означава късмет и смях. За да излива вино от една чаша в друга, тя обещава да губи време за празни забавления.

Ако произвеждате вино в съня си и чакате да се приготви, това означава, че в близко бъдеще вашите дела ще се подобрят. Можете да получите неочаквано наследство или голяма сума пари.

Ако сте сънували вино и можете да различите цветовете му (червено или бяло), това означава, че скоро вашият живот ще бъде изпълнен с радост и богатство.

Да сънувате ябълково вино означава загуби и скърби. Поканата за пиене на вино обещава тъжни събития.

Ако излеете чаша червено вино, това означава, че вашите лични взаимоотношения са разстроени. Ако излеете бялото вино, това означава, че отношенията с хората ще донесат щастие и разбиране.

Ако срещнете виновник в съня си, това означава среща с лоши хора, която може да влоши репутацията ви.

Ако в съня ви пиете сами вино, това означава, че ще получите лоши новини; ако пиете вино в голяма компания, това означава неуспехи и караници.

Ако се напиете заради червеното вино в съня си, това означава, че ще имате силен покровител и ще получите почести и богатство.

Ако сте се напили заради бялото вино, това означава, че ще постигнете всичко в живота със собствени усилия.

Пиенето на вино с приятел предрича добра сделка, голяма печалба. Пиенето на вино с врагове означава изнасяне или промяна на адреса ви.

Ако сънувате как разбивате цяла бутилка вино, това означава проблеми във финансовата област, липсата на пари, дълговете и дори бедността.

Ако просто пиете вино в съня си в кръг от приятели и роднини, това е добър знак, който носи само радост, щастие и добър късмет.


4 гласа
Статия
Съновник - Вино
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!