Кивито топи мазнините

Кивито топи мазнините

Източник: , , 07.12.2017
Кивито топи мазнините
Кивито бързо топи мазнините
Кивито бързо топи мазнините

Плодовете киви ни радват с изумително нежен вкус. Изумрудената мекота не се разваля дори и при наличието на множество дребни семки – екзотичният плод се ползва с голяма популярност и сред възрастни, и сред деца. Учените са установили, че този плод е способен да понижи риска от възникване на някои заболявания (например, хипертония) , а също така може да помогне при нормализирането на теглото.

Кивито съдържа множество витамини (В1, В2, С, РР, Е). Особено трябва да се подчертае , че кивито съдържа витамин С , като отстъпва само на портокала. Сред микроелементите по количествено съдържание се определят желязото, мангана , фосфора и калция.

С помощта на кивито можете да отслабнете, тъй като в клетките на плода има ензими , които очистват стомаха и помагат да изгарят мазнините. Най-голям ефект може да се постигна, ако хапнете кивито 30-40 минути преди основното ядене или 2 часа след него.

Веднъж в седмицата можете да си направите разтоварващ ден с киви. В него влизат минерална вода , неподсладен зелен чай, или тревни отвари , около 1-1,5 кг киви , които са разделени на 4-6 приема през деня . Ще отслабнете с 1 кг на ден.

Киви диетата ще ви позволи да нормализирате теглото си и да попълните запасите от полезни елементи. Храненето по този начин не е за хора с обострен гастрит , при язва на стомаха и дванадесетопръстника.


9 гласа
Статия
Кивито топи мазнините
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!