Как да управляваме паричните потоци

Как да управляваме паричните потоци

Източник: , , 05.12.2017
Как да управляваме паричните потоци
Управление на паричния поток
Управление на паричния поток

Вторник е денят на големите начинания и авантюри – намира се под покровителството на Марс. Затова е особено подходящ за провеждане на тренинги , посветени на енергията на парите. От гледна точка на тънките материи е по-логично да се започне нещо ново не от понеделник, а именно от вторник.

Кръговратът на парите в природата се осъществява по два маршрута възходящ – когато ги получавате и низходящ – когато ги харчим. Не е достатъчно само да се научим да печелим пари, трябва да умеем и грамотно да ги харчим. Съществуват такива понятия като „щастиеемкост”, „властемкост” , „паричноемкост” и от това именно какво количество власт, пари и любов човек е способен да удържи в ръцете си, без да го изпусне, зависи неговото матвриално и емоционално състояние.

Богатите също плачат, но по-рядко
Не еднократно сме се убеждавали, че човек, който умее да контролира паричния поток, също така леко и непринудено „управлява” и личния си живот. Според статистиката сред състоятелните хора има и по-малко разводи. И причината не е, че те се страхуват от подялбата на имуществото. Просто управлението на паричните потоци повишава самооценката и тренира чувството за социална отговорност. Богатите, разбира се, също плачат. Но при това семейните им съюзи са по-продължителни и трайни.

Самоодит
Направете един прост тест. Напишете на лист хартия минималната сума, за която сте съгласни да работите – мниго и адекватно. След това напишете максималната сума: колко бихте искали да получавате. Ако втората сума се отличава от първата по-малко от два пъти , всичко е наред. А ако е повече – значи неправилно оценявате възможностите си. И трябва да направите нещо по този въпрос.

„Заклинание” от детството
Най-силните блокировки на паричните потоци лежат в нашето детство . Спомнете си как са се отнасяли към парите вашите родители. Говорили са ви, че много пари печелят само нещастните хора?Че истинската любов може да живее дори и в колиба? Може би родителите ви са смятали, че парите трябва да се харчат само за ски и велосипеди – с една дума за спортно оборудване, и можете прекрасно да си живеете без всичко останало. Или главното е да си купите абонамент за съчиненията на Йовков. А това , че колимът в хола съвсем се е протъркал , няма значение.

Настройките от детството могат да бъдат най-различни. Но осъзнавайки ги можете лесно да развалите „заклинанието”. Трябва само да поставите под съмнение авторитета на родителите си в дадена област. И въпросът е , не че те не са били прави. Те са работели, печелили, харчели и са планирали разходите на семейния бюджет така, че да се чувстват щастливи. А вие имате съвсем различен път от техния. И искате повече, искате друго и имате право на това.

Стига за всички
В този свят има пари за всеки човек и всеки в резултат получава точно толкова, колкото е готов да задържи. Не отлагайте за утре новия богат живот и започнете още от следващия вторник.


6 гласа
Статия
Как да управляваме паричните потоци
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!