Как да се отървем от бръчките

Как да се отървем от бръчките

Източник: , , 04.11.2017
Как да се отървем от бръчките
7 научни съвети за отърваване от бръчки
7 научни съвети за отърваване от бръчки

С напредването на възрастта ние ставаме по-мъдри и по-опитни. Бръчките идват с възрастта, но те са просто неудобство, с което лесно можете да се справите. Екипът на Съновник състави списък от 7 безупречни метода как да избегнем бръчките за тези от нас, които не искат да остаряват прекалено бързо.

1. Поставете възглавници под ръцете си, преди да заспите

Поставете възглавници под ръцете си, преди да заспите
Поставете възглавници под ръцете си, преди да заспите/figcaption>
Това ще ви помогне да избегнете бръчките на гърдите. Най-трудната част е свикването да спите по гръб, но само за няколко седмици ще забележите, че състоянието на кожата ви се подобрява, както и цялостното ви благополучие. Изследванията показват, че това е позиция с максимална ефективност на съня. В допълнение, ще ви помогне да се отървете от болки в гърба.

2. Поставете няколко предмета около себе си

Поставете няколко предмета около себе си
Поставете няколко предмета около себе си
Може да звучи странно, но това е наистина ефективно, що се отнася до предотвратяването на бръчките. Сменяме позицията си много пъти докато спим и понякога не ни е удобни и така се появяват бръчките. Опитайте се да полагате високи купища неща около вас: кошници за пране, книги или нещо друго, което не е твърде крехко.

3. Поставете възглавница под коленете си

Поставете възглавница под коленете си
Поставете възглавница под коленете си
Разликата между нивота на височината на краката и тялото подобрява кръвния поток. Това ще ви помогне както с бръчки, така и с напрегнати или болезнени колене, особено полезно е за тези, които ходят много.

4. Поставете кърпа под главата си.

Поставете кърпа под главата си
Поставете кърпа под главата си
Позицията на главата е много важно да е в удобно положение. Най-добре е да спите на ортопедична възглавница, но ако нямате, потърсете обикновена кърпа.

5. Изберете правилния матрак.

Изберете правилния матрак
Изберете правилния матрак
Мекият матрак може да е удобен, но учените отдавна са доказали, че твърдите и еластични рогозки са най-подходящи за гръбнака, кръвообращението и предотвратяването на бръчките.

6. Избирайте правилното бельо.

Избирайте правилното бельо
Избирайте правилното бельо
Малко жени знаят, че почти всеки магазин за бельо вече има специални "сутиени против бръчки", които приличат на нормален сутиен, но са изработени от мек памук, приятен на допир. Този сутиен е снабден с кожени вложки в зоната на бюста, които не абсорбират овлажняващия крем и по този начин защитават кожата ви. Не можете да го носите всеки ден, но е много добре да спите с него.

7. Хидратирането на кожата е много важно

Хидратирането на кожата е много важно
Хидратирането на кожата е много важно
Това наистина е толкова просто. Изградете си навик да прилагате овлажняващ крем на проблемните зони всяка сутрин, когато се събуждате и всяка вечер преди лягане. Доказано е, че в 90% от случаите се появяват ранни бръчки поради липса на хидратация.


3 гласа
Статия
Как да се отървем от бръчките
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!