СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Източник: , , 17.10.2017
СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил сигурен, че съдбата му праща някакъв знак, за да го предупреди, че ще му се случи нещо лошо. Но повечето от нас не се сещат за това, когато лошото вече е факт. Можем ли да разпознаем знаците, които Съдбата ни изпраща?

Известният френски математик и астроном Пиер-Симон Лаплас установил странна връзка. Всеки път, когато пантофите му не били на мястото си през нощта, някой се опитвал да го обере на другите ден. Това съвпадение не можело да се нарече случайност, още повече, че Лаплас бил запознат с точните науки. Той разказал за феномена на свой колега академик и те решили да направят серия контролни разходки. Какво се получило? Всеки път, когато през нощта Лаплас не си намирал пантофите, през деня го напрадали крадци.

Има и подобни, на пръв поглед доста странни, примери. Прочутият пират Флин никога не излизал в открито море, ако два пъти поред не можел да разпали лилата си. Английският адмирал Бенбоу не разрешавал корабите да потеглят от пристанището, ако е видял рижа или петниста котка да му минава пъря. Въпреки волята си, на няколко пъти дал разрешение и винаги се разразявала морска буря, която потапяла корабите.

Как да разгадаем знаците, които Съдбата ни праща? Според специалистите, които се занимават с изследване на тези феномени, трябва сами да открием какво се опитва да ни кажът висшите сили.

Малки предупреждения не се отличават с нищо. Например спъваме се няколко пъти – това е знак, че скоро може кракът ни да пострада. Когато се случват няколко повторения на една и съща ситуация, макар и да е съвсем безобидна, това е предупреждение – престани да го правиш, за да не загазиш.

Според материалистите такива знамения са просто следствие на житейския опит. Според учените това е интуиция, съчетана с възможността да предвидим минимална част от бъдещето си. Учените спятат, че всичко хора, които срещате на пътя си, имат някакво послание за вас. Колкото и да е странно, те носят със себе си отговори на ваши въпроси които се опитвате отдавна да разгадаете. Случайните разговори с непознати могат да разкрият невероятни неща пред вас. Затова се вслушвайте в думите, които чувате от непознати хора и се опитвайте да разкодирате посланието, което е насочено към вас.


11 гласа
Статия
СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...