СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Източник: , , 17.10.2017
СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил сигурен, че съдбата му праща някакъв знак, за да го предупреди, че ще му се случи нещо лошо. Но повечето от нас не се сещат за това, когато лошото вече е факт. Можем ли да разпознаем знаците, които Съдбата ни изпраща?

Известният френски математик и астроном Пиер-Симон Лаплас установил странна връзка. Всеки път, когато пантофите му не били на мястото си през нощта, някой се опитвал да го обере на другите ден. Това съвпадение не можело да се нарече случайност, още повече, че Лаплас бил запознат с точните науки. Той разказал за феномена на свой колега академик и те решили да направят серия контролни разходки. Какво се получило? Всеки път, когато през нощта Лаплас не си намирал пантофите, през деня го напрадали крадци.

Има и подобни, на пръв поглед доста странни, примери. Прочутият пират Флин никога не излизал в открито море, ако два пъти поред не можел да разпали лилата си. Английският адмирал Бенбоу не разрешавал корабите да потеглят от пристанището, ако е видял рижа или петниста котка да му минава пъря. Въпреки волята си, на няколко пъти дал разрешение и винаги се разразявала морска буря, която потапяла корабите.

Как да разгадаем знаците, които Съдбата ни праща? Според специалистите, които се занимават с изследване на тези феномени, трябва сами да открием какво се опитва да ни кажът висшите сили.

Малки предупреждения не се отличават с нищо. Например спъваме се няколко пъти – това е знак, че скоро може кракът ни да пострада. Когато се случват няколко повторения на една и съща ситуация, макар и да е съвсем безобидна, това е предупреждение – престани да го правиш, за да не загазиш.

Според материалистите такива знамения са просто следствие на житейския опит. Според учените това е интуиция, съчетана с възможността да предвидим минимална част от бъдещето си. Учените спятат, че всичко хора, които срещате на пътя си, имат някакво послание за вас. Колкото и да е странно, те носят със себе си отговори на ваши въпроси които се опитвате отдавна да разгадаете. Случайните разговори с непознати могат да разкрият невероятни неща пред вас. Затова се вслушвайте в думите, които чувате от непознати хора и се опитвайте да разкодирате посланието, което е насочено към вас.


11 гласа
Статия
СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!