Домашна маска за коса

Домашна маска за коса

Източник: , , 12.10.2017
Домашна маска за коса
Домашна маска за коса
Домашна маска за коса

Подхранваща
Смесват се 20 – 30 мл рициново масло, жълтък, супена лъжица кисело мляко. Сместа се нанася по цялата дължина на косъма, включително и в корените. Трябва да престои с плик или шапка за баня поне 2 часа. После добре се измива.

За мазна коса
100 гр пасиран магданоз смесете с лъжичка водка и 2 чаени лъжици рициново масло и разбърквате добре. Готовата маска втрийте в корените на косата и направете топъл компрес. След 1 час измийте с шампоан и изплакнете с 4 чаши отвара от коприва и 3 супени лъжици оцет.

За суха
Смесват се 1 яйце, супена лъжица оцет, 2 супени лъжици зехтин. С готовата маска се масажира скалпа и косата, като решите с гребена. Оставете да престои 15 мин. След това измийте с шампоан и изплакнете добре.

За бърз растеж
Смесват се супена лъжица рециново масло, витамин А , супена лъжица алкохол и жълтък. Готовата маска се нанася на измита коса, като се втрива в корените добре, след което се задушава с шапка за баня. Оставя се да действа 2 часа, след което се измива с шампоан.


2 гласа
Статия
Домашна маска за коса
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!