Храна в сънищата

Храна в сънищата

Някои типове храна в сънищата и тяхното значение

Източник: , , 07.03.2017
Храна в сънищата
Храна в сънищатаМного от нас имат достатъчно трудности в опитите си да държат съзнанието си на разстояние от храната в будно състояние, но има хора, които дори сънуват храна! Ако сте на строга диета, може да сънувате любимите си храни, но обикновено, сънищата, включващи храна, имат друго значение, различно глад или жадуване за даден вид храна.
Сънищата за храна обикновено носят символ за нещо, което изпитваме в момента или се надяваме да изпитаме. Ето няколко от по-често срещаните сънища за храни и техните значения:

Месо в сънищатаМесо
Сънищата за месо обикновено са символ на сила и мощ. Дори вегетарианци може да сънуват себе си да се нахвърлят върху хубава, сочна пържола. Какво означава това? Човекът, който сънува, че яде парче месо, може наскоро да е използвал своята лична мощност успешно.Може да означава, че използвайки своите скрити сили, сънуващият може да постигне трудна цел. Или може да сте изправени пред трудно решение, сънувайки яденето на месо, може би трябва да се замислите дали не погледнете в себе си и да намерите сили, които по принцип не използвате, за да вземете правилното решение. Сладкиши в сънищатаСладкиши и бонбони
Сладкишите представляват точно това - сладостта. Те могат да представляват обич, привързаност или преживяване, които смятаме за ценни и значими. Когато животът стане прекалено сериозен, ежедневния стрес, притесненията на работата, плащането на сметки ни заливат, умът ти може да изпраща сън за хранене със сладки неща,  като вид освобождаване от дневните трудностите в живота. То може да бъде начин на ума ни да ни подскаже, че трябва да забавим темпото и да се насладим на нещата от живота, които обичаме - семейство, приятели или хоби. За някои хора, които са много фокусирани върху това да постигат мечтите си,  сънят със сладкиши е може би напомняне, че докато те са фокусирани в тази посока, могат също така да отделят и малко време, за да се насладият на сладки неща в живота.
Хляб в сънищатаХляб
Хлябът обикновено е символ на нещо, което трябва да бъде добре планирано и с, които трябва много търпение. Ако планирате голям проект в работата, замисляте напредък в кариерата си, строите дом или сте жена в ​​ранните етапи на бременността, може да имате сънища за хляб. Нещата отнемат време и усилия за постигането им, сънищата с хляб може да ви напомнят, че колкото по-дълго чакаме нещо, толкова по-хубаво ще бъде то, когато го получим.
Мляко в сънищатаМляко
Млякото често може да бъде символ на майчината любов и на невинната привързаност, която тя изразява и идва с нея. Но то също може да означава, че имате проблеми с майка си. Дали не преминавате през трудна възрастова фаза, която да ви създава проблеми с родителите ви? Когато те остаряват, връзката ви може да се променя и от дете, което до момента е получавало грижи от родителите си, сега може да се налага вие да се грижите за тях и да разрешавате всички въпроси, свързани с това.
Зеленчуци в сънищатаЗеленчуци
Ако сънуваме зеленчуци, може просто да сме имали приятно преживяване, което да ни е оставило чувство на емоционално зареждане. Сънуването на зеленчуци, особено царевица може да бъде символ на позитивно преживяване. Ако сме работили усилено в работата си, изпълнили сме добре плануваните задачи, завършили сме голям проект,  може да сънуваме зеленчуци, като символ на задоволството ни от добре свършената работа.

Сънищата за храна обикновено са свързани със ситуации, през които преминаваме в момента или скоро сме преминали в своя живот. Опитайте да запомните вида на храната, която сте сънували и да видите дали вашата психика не се опитва да ви каже да черпите сила от изпълнението на плануваните неща или да отделите време и да се насладите на резултатите от положителния наскоро упорит труд.

2 гласа
Статия
Храна в сънищата
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!