Съновник - символи с буква С, част 2

Съновник - символи с буква С, част 2

Източник: , , 05.05.2014
Съновник - символи с буква С, част 2

Съновник - символи с буква С, част 2Съновник

*Синьо символизира честността, мъдростта, рая, вечността, предаността, спокойствието, лоялността, отвореността и оптимизма.Синият цвят на сън е добро предзнаменование. Вещае успех, радост и щастие.

*Сирене ако режеш насън, скоро ще ти се наложи да посетиш лекар. Ако епрясно, здраве и щастие ти предстоят. Ако е моризливо, грози те болест. Сирене ако ядеш, очаква те богатство, печалба и успех.

*Скара гореща ако сънуваш, ще се збъркаш в някакво съмнително дело. Ако печеш на нея – любов.

*Скачане – ако насън скачаш, пази се от леко заболяване.Друго значсние на този сън е , че трябва да рискуваш в дадена ситуация и рискът ще си стува. Ако пък не успееш да скочиш, това е знак, че се страхуваш от неизвестното. Не обичаш промените.

*Скенер ако видиш или ти правят насън, наяве ще трябва да бъдеш по-дискретен и да пазиш личния си живот и подробностите около него.

*Ски ако караш насън, ще намериш бързо и ефикасно решение на проблемите си.

*Скимтене ако чуеш насън, някой ще те помоли за помощ. Добре е да се отзовеш.

*Скиташ ли безцелно насън, значи и наяве ти липсват конкретни цели и амбиции.

*Склад пълен ако видиш насън, финансовото ти положение ще се подобри значително. Усилията ти ще ти дадат плод, Благополучие.

*Склероза ако имаш в съня си, вероятно ще се опитат да те наранят или обидят. Друг ако страда от склероза, ще се отнесеш несправедливо към близък приятел или киолега.

*Скривалище търсиш ли насън, ще съжаляваш за своя постъпка. Ако си в скривалище, това е знак, че можеш да се справиш с някой проблем, но ще трябва да потърсиш съвет или да се довериш на приятел. Друг ако е в скривалище, ще се срамуваш от нещо.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква С, част 2
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...