Съновник - символи с буква С, част 2

Съновник - символи с буква С, част 2

Източник: , , 05.05.2014
Съновник - символи с буква С, част 2

Съновник - символи с буква С, част 2Съновник

*Синьо символизира честността, мъдростта, рая, вечността, предаността, спокойствието, лоялността, отвореността и оптимизма.Синият цвят на сън е добро предзнаменование. Вещае успех, радост и щастие.

*Сирене ако режеш насън, скоро ще ти се наложи да посетиш лекар. Ако епрясно, здраве и щастие ти предстоят. Ако е моризливо, грози те болест. Сирене ако ядеш, очаква те богатство, печалба и успех.

*Скара гореща ако сънуваш, ще се збъркаш в някакво съмнително дело. Ако печеш на нея – любов.

*Скачане – ако насън скачаш, пази се от леко заболяване.Друго значсние на този сън е , че трябва да рискуваш в дадена ситуация и рискът ще си стува. Ако пък не успееш да скочиш, това е знак, че се страхуваш от неизвестното. Не обичаш промените.

*Скенер ако видиш или ти правят насън, наяве ще трябва да бъдеш по-дискретен и да пазиш личния си живот и подробностите около него.

*Ски ако караш насън, ще намериш бързо и ефикасно решение на проблемите си.

*Скимтене ако чуеш насън, някой ще те помоли за помощ. Добре е да се отзовеш.

*Скиташ ли безцелно насън, значи и наяве ти липсват конкретни цели и амбиции.

*Склад пълен ако видиш насън, финансовото ти положение ще се подобри значително. Усилията ти ще ти дадат плод, Благополучие.

*Склероза ако имаш в съня си, вероятно ще се опитат да те наранят или обидят. Друг ако страда от склероза, ще се отнесеш несправедливо към близък приятел или киолега.

*Скривалище търсиш ли насън, ще съжаляваш за своя постъпка. Ако си в скривалище, това е знак, че можеш да се справиш с някой проблем, но ще трябва да потърсиш съвет или да се довериш на приятел. Друг ако е в скривалище, ще се срамуваш от нещо.


2 гласа
Статия
Съновник - символи с буква С, част 2
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!