Съновник - символи с буква С, част 2

Съновник - символи с буква С, част 2

Източник: , , 05.05.2014
Съновник - символи с буква С, част 2

Съновник - символи с буква С, част 2Съновник

*Синьо символизира честността, мъдростта, рая, вечността, предаността, спокойствието, лоялността, отвореността и оптимизма.Синият цвят на сън е добро предзнаменование. Вещае успех, радост и щастие.

*Сирене ако режеш насън, скоро ще ти се наложи да посетиш лекар. Ако епрясно, здраве и щастие ти предстоят. Ако е моризливо, грози те болест. Сирене ако ядеш, очаква те богатство, печалба и успех.

*Скара гореща ако сънуваш, ще се збъркаш в някакво съмнително дело. Ако печеш на нея – любов.

*Скачане – ако насън скачаш, пази се от леко заболяване.Друго значсние на този сън е , че трябва да рискуваш в дадена ситуация и рискът ще си стува. Ако пък не успееш да скочиш, това е знак, че се страхуваш от неизвестното. Не обичаш промените.

*Скенер ако видиш или ти правят насън, наяве ще трябва да бъдеш по-дискретен и да пазиш личния си живот и подробностите около него.

*Ски ако караш насън, ще намериш бързо и ефикасно решение на проблемите си.

*Скимтене ако чуеш насън, някой ще те помоли за помощ. Добре е да се отзовеш.

*Скиташ ли безцелно насън, значи и наяве ти липсват конкретни цели и амбиции.

*Склад пълен ако видиш насън, финансовото ти положение ще се подобри значително. Усилията ти ще ти дадат плод, Благополучие.

*Склероза ако имаш в съня си, вероятно ще се опитат да те наранят или обидят. Друг ако страда от склероза, ще се отнесеш несправедливо към близък приятел или киолега.

*Скривалище търсиш ли насън, ще съжаляваш за своя постъпка. Ако си в скривалище, това е знак, че можеш да се справиш с някой проблем, но ще трябва да потърсиш съвет или да се довериш на приятел. Друг ако е в скривалище, ще се срамуваш от нещо.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква С, част 2
Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...