Какво сънуваш?

Какво сънуваш?

Източник: , , 05.05.2014
Какво сънуваш?

Какво сънуваш?Чрез съновиденията общуваме с подсъзнанието си. Те ни дават ключ към решаването на проблеми, подсказват ни изход от трудна ситуация, помагат ни да вземем правилното решение.

Водата символизира нашите чувства. Наводнението насън може да е признак, че потискате силни емоции и те буквално ви „заливат” отвътре.Водата е и символ на промяна и обновление. Приятното къпане в чиста вода означава хармония, радост и удоволетворение от живота. Къпането в мръсна вода означава затруднения, страдания.

Косите символизират жизнената енергия и привлекателност. Падащи коси насън означават, че сте престанали да усещате своята привлекателност или се чувствате нездрави. Ако някой е отрязал или отскубнал ваши коси, може би в живота някой се опитва да подтисне волята ви, да ви накара да играете по свирката му или просто да ви унижи. Нерядко такъв сън предвещава болест.

Дългите и красиви коси насън означават красота и сила, активно желание да се харесате. Може да предвещават и радостно известие. Ако сънувате косите си потъмнели или пораснали, ви очакват богатство и благополучие; ако са станали по-къси бедност и страдание.

Зъбите са символ на агресия и способност да отстоявате себе си. Ако сънувате, че ви болят съби, в реалния живот се чувствате безпомощни, притиснати в ъгъла. Ако някой ви ухапе насън – наяве ще бъдете обидени, уязвими, ощетени. Да загубите зъб насън е разрушаване на нещо. Да изплюете зъба си насън, е на болест, която заплашва вас или ваш близък. Ако насън лекар ви извади съб – възможно е тежко и продължително заболяване. Ако сънувате зъбите си здрави и бели, значи скоро неразположението ви ще премине.

Краката са опора и възможност за движение. Ако сте неуверени, можете да сънувате, че не се държите на краката или вървите по нестабилна повърхност. Сънищата, в които не можете да направите и крачка, говорят за страхове, фобии и стереотипи, които ви пречат.

Бягство от преследвачи означава сериозен вътрешен конфликт, с който е трудно да се справите. Ако такива сънища се повтарят редовно, трябва да се обърнете към психолог.

Ако трудно дишате насън, това е сигурен признак, че е време да обърнете внимание на здравето си. Ако сънувате, че устата ви е запушена и неможете да говорите, най-вероятно подтискате желание силно да заявите за нещо – в преносния, а може би и в прекия смисъл. Вашето подсъзнание ви дава сигнал, че не бива да търпите повече.

Да сънувате голи на публично място е доста разпространен сън, който означава, че човек се срамува и иска да скрие нещо, има занижена самооценка и е прекалено чуствителен към мнението на другите. Той се страхува хората да не узнаят какъв е всъщност и да го отхвърлят.

Падането обикновено символизира тревога и загуба на контрол над ситуацията. Сънищата за падане често идват в момент, когато вече сте се отчаяли и сте готови да се откажете, тъй като не можете да се справите с текущите трудности.

Ако насън не можете да прочетете надпис, да разшифровате знаци или символи, да наберете телефонен номер или текстово съобщение, това означава, че сте попаднали в доста заплетена ситуация, от която отчаяно се опитвате да се измъкнете. Има проблем, с който засега ви е трудно да се справите. Не отлагайте за по-късно решението. Преизпънени сте с тревога.


6 гласа
Статия
Какво сънуваш?
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!