Съновник - символи с буква П - част 8

Съновник - символи с буква П - част 8

Източник: , , 14.03.2014
Съновник - символи с буква П - част 8

Съновник - тълкуванияСъновник

*Пъпеш ако видиш в съня си, е занак за лошо здраве и неуспехи. Ако сънуваш, че ядеш пъпеш, прибързаността ти ще ти донесе много неприятности. Ако видиш растящи пъпеши, значи неприятностите, които те тормозят в момента, скоро ще свършат.

*Пържоли, че ядеш ако сънуваш, някой ще се разболее. Ако ги приготвяш в съня си, пази се от огън или от пожар.

*Пързалка детска в съня е знак за семейно разбирателство, веселие и приятни емоции. Ледена пързалка е предупреждение, че те дебнат опасности и всяко прибързано и необмислено действие може да ти струва скъпо.

*Пързаляш ли се насън, ще имаш неприятности. Плановете ти ще се провалят.

*Пърхот, че има някой ако сънуваш, това е предупреждение за болест или раздяла с близък човек. Сънуваш ли, че ти имаш пърхот, значи болест или нещастен случай те заплашва в реалния живот.

* Пъстърва ако сънуваш, ще спечелиш пари. Ще се радваш на спокоен и охолен семеен живот.

*Пътуваш ли насън, това е знак за успехи в работата и в личния живот. В случай обаче, че местността, през която минаваш, е мрачна и непозната, заплашват те опасност или тежко заболяване, Ако в съня си говориш с приятелите си за предстоящо пътешествие и всички сте в добро настроение, в живота ти ще настъпят положителни промени. Ако пътуваш с велосипед или автомобил, някакво събитие ще се отрази зле на твоя бизнес. Най-вероятно това ще бъде болест. Пътуваш либавно, това е знак, че в реалния живот резултатите от твоя труд няма да те задоволят. Бързото движение вещае опасно произшествие, което може да застрашава дори живота ти.

*Пътешествие – пътуването е често символ на онази съставка, която ще ни помоге да внесем равновесие в живота си. Този сън е предсказание, че е време да промениш радикално живота си.

*Пътят в съня е символ на живота ти. Ако е широк и хубав вещае успехи във всички начинания, помощ и подкрепа от верни приятели. Каквото и да започнеш, ще приключи с успех. Ако е тесен и по него се ходи трудно, вероятно някакви спънки и проблеми ще ти попречатда реализираш плановете си. Очаквай несполуки и ядове. Железопътни ресли в съня вещаят скорошно пътуване.

*Пяна видиш ли насън, ще узнаеш за нечисти зделки наяве. Пяна от шампоан или сапун вещае приятна среща и положителни емоции.

*Пясък сух ако сънуваш, това е знак за незначителни спорове и разправии. Не се ядосвай, ще отминат бързо. Ако видиш движещи се пясъци, сънят те предупреждава за наближаваща опасност. Бъди внимателен и не се доверявай лесно, защото може да те подлъжат и да изпаднеш в конфузна ситуация.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 8
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...