Съновник - символи с буква П - част 8

Съновник - символи с буква П - част 8

Източник: , , 14.03.2014
Съновник - символи с буква П - част 8

Съновник - тълкуванияСъновник

*Пъпеш ако видиш в съня си, е занак за лошо здраве и неуспехи. Ако сънуваш, че ядеш пъпеш, прибързаността ти ще ти донесе много неприятности. Ако видиш растящи пъпеши, значи неприятностите, които те тормозят в момента, скоро ще свършат.

*Пържоли, че ядеш ако сънуваш, някой ще се разболее. Ако ги приготвяш в съня си, пази се от огън или от пожар.

*Пързалка детска в съня е знак за семейно разбирателство, веселие и приятни емоции. Ледена пързалка е предупреждение, че те дебнат опасности и всяко прибързано и необмислено действие може да ти струва скъпо.

*Пързаляш ли се насън, ще имаш неприятности. Плановете ти ще се провалят.

*Пърхот, че има някой ако сънуваш, това е предупреждение за болест или раздяла с близък човек. Сънуваш ли, че ти имаш пърхот, значи болест или нещастен случай те заплашва в реалния живот.

* Пъстърва ако сънуваш, ще спечелиш пари. Ще се радваш на спокоен и охолен семеен живот.

*Пътуваш ли насън, това е знак за успехи в работата и в личния живот. В случай обаче, че местността, през която минаваш, е мрачна и непозната, заплашват те опасност или тежко заболяване, Ако в съня си говориш с приятелите си за предстоящо пътешествие и всички сте в добро настроение, в живота ти ще настъпят положителни промени. Ако пътуваш с велосипед или автомобил, някакво събитие ще се отрази зле на твоя бизнес. Най-вероятно това ще бъде болест. Пътуваш либавно, това е знак, че в реалния живот резултатите от твоя труд няма да те задоволят. Бързото движение вещае опасно произшествие, което може да застрашава дори живота ти.

*Пътешествие – пътуването е често символ на онази съставка, която ще ни помоге да внесем равновесие в живота си. Този сън е предсказание, че е време да промениш радикално живота си.

*Пътят в съня е символ на живота ти. Ако е широк и хубав вещае успехи във всички начинания, помощ и подкрепа от верни приятели. Каквото и да започнеш, ще приключи с успех. Ако е тесен и по него се ходи трудно, вероятно някакви спънки и проблеми ще ти попречатда реализираш плановете си. Очаквай несполуки и ядове. Железопътни ресли в съня вещаят скорошно пътуване.

*Пяна видиш ли насън, ще узнаеш за нечисти зделки наяве. Пяна от шампоан или сапун вещае приятна среща и положителни емоции.

*Пясък сух ако сънуваш, това е знак за незначителни спорове и разправии. Не се ядосвай, ще отминат бързо. Ако видиш движещи се пясъци, сънят те предупреждава за наближаваща опасност. Бъди внимателен и не се доверявай лесно, защото може да те подлъжат и да изпаднеш в конфузна ситуация.


2 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 8
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!