Съновник - символи с буква П - част 6

Съновник - символи с буква П - част 6

Източник: , , 29.01.2014
Съновник - символи с буква П - част 6

Съновник - тълкуванияСъновник

*Покер ако играеш насън, ще пренебрегнеш своите интереси и това ще ти донесе загуби.

*Покойник да видиш в съня си, е предупреждение. Ако видиш починалия си баща или разговаряш с него, вероятно ще сключиш неизгодна сделка. Нужно е да бъдеш особено внимателен в работата си, защото си заобиколен от врагове. Ако този сън се яви на жена, тя трябва да внимава, защото репутацията й е застрашена. Ако сънуваш, че починалата ти майка идва при теб , значи си прекалено чувствителен и това ще ти донесе само проблеми. Подобен сън може да вещае и заболяване на някой от твоите близки. Починал брат или друг роднина , а също и приятел, ако видиш насън, в най-скоро време някой ще потърси от теб съвет или парична помощ наяве. Ако покойникът в твоя сън е радостен и щастлив, това значи, че се намираш под нечие лошо влияние и рискуваш да си навлечеш неприятности и да претърпиш сериозни загуби. Ако разговаряш с отдавна починал роднина и той се опитва да измъкне някакво обещание от теб , това е предупрежгение , че и в твоя живот ще започне лош период.

*Покупки правиш ли насън , очаква те печалба и някакво радостно събитие.

*Пола да видиш насън е знак , че ще имаш спънки в работата си. Някой ще се опита да се намеси и в личния ти живот. Не се води от чуждото мнение и прояви повече увереност в себе си.

*Полигон в съня вещае опасности, изпитания и проблеми.

*Политик сънуваш ли, ще пропилееш напразно време и енергия в дела, които няма да завършат добре. Анализирай добре плановете си, ако не искаш да претърпиш провал.

*Полицай ако видиш насън, очаквай конфликти в работата или в семехството. Риск от съдебен процес. Ако видиш себе си като полицай, сънят е израз на твоето собствено чувство за справедливост. Мисията на подобен сън може да бъде да ти помогне да последваш правилния път.

*Полиция ако сънуваш е знак, че си забравил хора, които преди време са ти подали ръка и са ти помогнали. Възможно е да проявяваш егоизъм и неблагодарност спрямо твои близки.

*Помагаш ли на някого насън или на теб ако ти помагат, наяве ще имаш нови запознанства, които ще са важни за теб.

*Помощ – ако насън викаш за помощ, това е знак, че трябва сам да се опиташ да решиш проблемите си и да не го споделяш с околните . Ако теб те молят за помощ, ще изпаднеш в беда.

*Понеделник ако е в съня ти, ще постигнеш голям успех, но с цената на усилена работа и търпение.

*Понижават ли те насън, наяве ще установиш, че позициите на работното ти място са много стабилни и няма от какво да се притесняваш.

*Попечител ако видиш, означава, че приятелите ти се отнасят към теб с голямо уважение.

*Поправяш ли нещо, очакват те лишения и материални проблеми. Незначителни спорове.

*Поражение ако претърпиш насън , наяве ще чуеш клюки по свой адрес. Възможно е плановете ти да претърпят неуспех.

*Порок – ако в съня си мислиш , че имаш много пороци, то и реалния живот рискуваш да се поддадеш на зли помисли и намерения и да застрашиш собствената си репутация. Ако сънуваш хора с пороци, вероятно съдбата ще бъде жестока с твои близки.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 6
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...