Съновник - символи с буква П - част 6

Съновник - символи с буква П - част 6

Източник: , , 29.01.2014
Съновник - символи с буква П - част 6

Съновник - тълкуванияСъновник

*Покер ако играеш насън, ще пренебрегнеш своите интереси и това ще ти донесе загуби.

*Покойник да видиш в съня си, е предупреждение. Ако видиш починалия си баща или разговаряш с него, вероятно ще сключиш неизгодна сделка. Нужно е да бъдеш особено внимателен в работата си, защото си заобиколен от врагове. Ако този сън се яви на жена, тя трябва да внимава, защото репутацията й е застрашена. Ако сънуваш, че починалата ти майка идва при теб , значи си прекалено чувствителен и това ще ти донесе само проблеми. Подобен сън може да вещае и заболяване на някой от твоите близки. Починал брат или друг роднина , а също и приятел, ако видиш насън, в най-скоро време някой ще потърси от теб съвет или парична помощ наяве. Ако покойникът в твоя сън е радостен и щастлив, това значи, че се намираш под нечие лошо влияние и рискуваш да си навлечеш неприятности и да претърпиш сериозни загуби. Ако разговаряш с отдавна починал роднина и той се опитва да измъкне някакво обещание от теб , това е предупрежгение , че и в твоя живот ще започне лош период.

*Покупки правиш ли насън , очаква те печалба и някакво радостно събитие.

*Пола да видиш насън е знак , че ще имаш спънки в работата си. Някой ще се опита да се намеси и в личния ти живот. Не се води от чуждото мнение и прояви повече увереност в себе си.

*Полигон в съня вещае опасности, изпитания и проблеми.

*Политик сънуваш ли, ще пропилееш напразно време и енергия в дела, които няма да завършат добре. Анализирай добре плановете си, ако не искаш да претърпиш провал.

*Полицай ако видиш насън, очаквай конфликти в работата или в семехството. Риск от съдебен процес. Ако видиш себе си като полицай, сънят е израз на твоето собствено чувство за справедливост. Мисията на подобен сън може да бъде да ти помогне да последваш правилния път.

*Полиция ако сънуваш е знак, че си забравил хора, които преди време са ти подали ръка и са ти помогнали. Възможно е да проявяваш егоизъм и неблагодарност спрямо твои близки.

*Помагаш ли на някого насън или на теб ако ти помагат, наяве ще имаш нови запознанства, които ще са важни за теб.

*Помощ – ако насън викаш за помощ, това е знак, че трябва сам да се опиташ да решиш проблемите си и да не го споделяш с околните . Ако теб те молят за помощ, ще изпаднеш в беда.

*Понеделник ако е в съня ти, ще постигнеш голям успех, но с цената на усилена работа и търпение.

*Понижават ли те насън, наяве ще установиш, че позициите на работното ти място са много стабилни и няма от какво да се притесняваш.

*Попечител ако видиш, означава, че приятелите ти се отнасят към теб с голямо уважение.

*Поправяш ли нещо, очакват те лишения и материални проблеми. Незначителни спорове.

*Поражение ако претърпиш насън , наяве ще чуеш клюки по свой адрес. Възможно е плановете ти да претърпят неуспех.

*Порок – ако в съня си мислиш , че имаш много пороци, то и реалния живот рискуваш да се поддадеш на зли помисли и намерения и да застрашиш собствената си репутация. Ако сънуваш хора с пороци, вероятно съдбата ще бъде жестока с твои близки.


2 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 6
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!