Съновник - символи с буква П - част 5

Съновник - символи с буква П - част 5

Източник: , , 29.01.2014
Съновник - символи с буква П - част 5

Съновник - тълкуванияСъновник

*Портиер ако види да бездейства в съня ти, е предупреждение, че те очакват много проблеми и трудности в работата.

*Портмоне ако сънуваш, в реалния живот ще попаднеш неочаквано в компанията на хора, които много ще ти се зарадват и ще те затрупат с комплименти. Сънят обещава още и хармония, спокойствие и взаимна любов.

*Портокали видиш ли насън, предстои ти много ползотворен период. С каквото и да се заемеш, ще имаш късмет и успех.

*Порязваш ли някого насън, това е знак, че трябва да внимяаваш как се държиш с околните, защото поведението ти може да има сериозни последици. Ако теб те порязват, вероятно не успяваш да забравиш човек, който много те е наранил.

*Посрещаш ли някого в съня си , чака те радост. Ако теб те посрещат, вероятно ще те помолят за помощ.

*Постижение - ако сънуваш, че отбелязваш постижение в дадена сфера, това е знак, че ще бъдеш много доволен от развитието на някаква ситуация в реалния живот. Колкото по-го9лямо е постижението в съня , толкова по-доволен ще се чувстваш наяве.

*Пот- сънуваш ли, че си се изпотил, значи ще преодолееш всички трудносто, от които си се боял.

*Потник че носиш ако съниваш, ще допуснеш нечия намеса в личния си живот.

*Потъваш ли в съня си, очакват те затруднения и временни пречки. Ако видиш потъващ кораб, изпаднал в беда приятел щете моли за помощ. Ти ако потъваш, ще загубиш опора или подкрепа

*Похвала ако чуеш насън, вероятно си засегнал хора около теб. Трябва да поднесеш извиненията си.

*Похитител – ако сънуваш, че си отвлечен, вероятно се чувстваш ограничен, като в капан. Някой или нещо може да те разсейва и да отвлича внимяанието ти от важните ти цели. Ако някой друг е бил отвлечен в съня ти, означава, че си затваряш очите пред някои качества на този човек или отказваш да видиш недостатъците му. Ако сънуваш, че ти си похитител, вероятно си се вкопчил в миналото и трябва да продължиш напред. Не е изключено да се опитваш да наложиш вижданията си на останалите.

*Почерк ако видиш твой или чужд в съня си, е знак, че избързваш в делата си. Пренебрегваш твои близки, които имат нужда от теб.

* Почивка – ако сънуваш, че си почиваш, някой ще ти предложи възможност или работа, която трябва да откажеш. Възможно е да те излъжат или подведат.

*Почистване ако правиш насън , ще се разделиш с неверни приятели.

*Поща ако сънуваш, ще имаш добри новини.

*Пощенски плик видиш ли насън, ще посрещаш гости.

*Правителство – ако насън си член на правителството, възможно е наяве да постигнеш неочакван и за самия тебе напредък или успех. Смяна на правителството е предупреждание за значителни промени или за криза в живота ти.

*Правописна грешка ако виждаш насън, ще се отдадеш на дребни удоволствия наяве.

*Праскови в съня са предсказание за страстна любовна авантюра. Ще срещнеш нов човек или стара любпв ще напомня за себе си.

*Прах ако сънуваш, ще станеш обект на цинични забележки от хора, от които не си го очаквал.

*Прах за пране ако видиш насън, ще те упрекват за действията ти.

*Преводач ако сънуваш е знак, че трябва да преосмослиш отношението си към околните. Възможно е да пренебрегваш свои близки, които имат нужда от подкрепата ти.

*Преглед медицински в съня е знак за тревоги. Не е изключено проблем от миналото да изкочи отново.


2 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 5
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!