Съновник - символи с буква П - част 5

Съновник - символи с буква П - част 5

Източник: , , 29.01.2014
Съновник - символи с буква П - част 5

Съновник - тълкуванияСъновник

*Портиер ако види да бездейства в съня ти, е предупреждение, че те очакват много проблеми и трудности в работата.

*Портмоне ако сънуваш, в реалния живот ще попаднеш неочаквано в компанията на хора, които много ще ти се зарадват и ще те затрупат с комплименти. Сънят обещава още и хармония, спокойствие и взаимна любов.

*Портокали видиш ли насън, предстои ти много ползотворен период. С каквото и да се заемеш, ще имаш късмет и успех.

*Порязваш ли някого насън, това е знак, че трябва да внимяаваш как се държиш с околните, защото поведението ти може да има сериозни последици. Ако теб те порязват, вероятно не успяваш да забравиш човек, който много те е наранил.

*Посрещаш ли някого в съня си , чака те радост. Ако теб те посрещат, вероятно ще те помолят за помощ.

*Постижение - ако сънуваш, че отбелязваш постижение в дадена сфера, това е знак, че ще бъдеш много доволен от развитието на някаква ситуация в реалния живот. Колкото по-го9лямо е постижението в съня , толкова по-доволен ще се чувстваш наяве.

*Пот- сънуваш ли, че си се изпотил, значи ще преодолееш всички трудносто, от които си се боял.

*Потник че носиш ако съниваш, ще допуснеш нечия намеса в личния си живот.

*Потъваш ли в съня си, очакват те затруднения и временни пречки. Ако видиш потъващ кораб, изпаднал в беда приятел щете моли за помощ. Ти ако потъваш, ще загубиш опора или подкрепа

*Похвала ако чуеш насън, вероятно си засегнал хора около теб. Трябва да поднесеш извиненията си.

*Похитител – ако сънуваш, че си отвлечен, вероятно се чувстваш ограничен, като в капан. Някой или нещо може да те разсейва и да отвлича внимяанието ти от важните ти цели. Ако някой друг е бил отвлечен в съня ти, означава, че си затваряш очите пред някои качества на този човек или отказваш да видиш недостатъците му. Ако сънуваш, че ти си похитител, вероятно си се вкопчил в миналото и трябва да продължиш напред. Не е изключено да се опитваш да наложиш вижданията си на останалите.

*Почерк ако видиш твой или чужд в съня си, е знак, че избързваш в делата си. Пренебрегваш твои близки, които имат нужда от теб.

* Почивка – ако сънуваш, че си почиваш, някой ще ти предложи възможност или работа, която трябва да откажеш. Възможно е да те излъжат или подведат.

*Почистване ако правиш насън , ще се разделиш с неверни приятели.

*Поща ако сънуваш, ще имаш добри новини.

*Пощенски плик видиш ли насън, ще посрещаш гости.

*Правителство – ако насън си член на правителството, възможно е наяве да постигнеш неочакван и за самия тебе напредък или успех. Смяна на правителството е предупреждание за значителни промени или за криза в живота ти.

*Правописна грешка ако виждаш насън, ще се отдадеш на дребни удоволствия наяве.

*Праскови в съня са предсказание за страстна любовна авантюра. Ще срещнеш нов човек или стара любпв ще напомня за себе си.

*Прах ако сънуваш, ще станеш обект на цинични забележки от хора, от които не си го очаквал.

*Прах за пране ако видиш насън, ще те упрекват за действията ти.

*Преводач ако сънуваш е знак, че трябва да преосмослиш отношението си към околните. Възможно е да пренебрегваш свои близки, които имат нужда от подкрепата ти.

*Преглед медицински в съня е знак за тревоги. Не е изключено проблем от миналото да изкочи отново.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 5
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...