Парите са енергия

Парите са енергия

Източник: , , 29.01.2014
Парите са енергия

Парите са енергияСлънчевата светлина и топлина е за всички, следователно и парите в света са достатъчно. А лично на вас стигат ли ви?

Енергията на парите може да се сравни с електрическата енергия. Тънкият проводник не може да удържи високото напрежение, той просто ще изгори. А големите суми във всички времена са смятани за сериозно изкушение на душата, за „ток”, който сякаш преминава през нея. Нивото на привличане и възприемане на материалните ценности при човека е обусловено от силата на неговата парична енергетика , която едновременно отговаря за логичното възприятие на житейските ситуации и представлява силата на личния успех.

Нека проверим мощността на тези фактори.

Тест „Паричен магнетизъм”

Ще ви е необходима малка монета от скъпоценен метал – злато или сребро. Поставете я на лявата си длан, независимо с коя страна е обърната нагоре. Мислено се концентрирайте върху изображението (ези или тура). Трябва да се настроите на следната програма: „Ако монетата падне със страната, която в момента е отгоре, тя ще ми принадлежи”. Настройте се и подхвърлете нагоре монетата 10 пъти, като преброите колко пъти е паднала с намислената страна нагоре.

За силен показател на привличане и задържане на материалните блага може да се говори, ако избраната от вас страна се е паднала 5 и повече пъти. Ако се е паднала само 1-2 пъти, е добре да се замислите за специализирана помощ

Енергията на парите е сравнима и с енергията на водата. Ако водата не изтича никъде, се образува блато. За да управлявате паричния поток, трябва да развиете способността да го усилвате и насочвате: да разпределите средствата си така, че енергията на движение на финансите да усилва важните аспекти на живота ви.

Всекидневен ритуал „Усилване на потока”

Всеки ден преди сън програмирайте своите желания

Започнете програмата с думите „Аз искам”, като посочите конкретни парични източ1ници и механизми за действие. Например: искам да сключа изгоден договор, искам да си намеря друга работа. Медитацията трябва да завършва с думите: „Умножавам парите за осъществяване на желанията си”.

При това трябва да се има в предвид, че колкото повече вдигате летвата, толкова повече време ще ви е необходимо за реализиране на намисленото. Освен това не трябва да забравяте, че количеството на жизнените ви сили не е без гранично и ако вместо едно желание намислите десет, енергията ви ще се раздели на дест части и замислените програми ще се реализират за десет пъти по-дълъг срок.

Практика „Дъска на желанията”

Ако се съмнявате в умението си ясно да мислите и да се концентрирате върху своите цели, създайте си дъска на желанията.

За целта е необходимо да вземете голям лист плътна хартия. В центъра залепете мандалата Процъфтяване, а около нея – картинки от лъскави списания и снимки, които демонстрират реализацията на вашите материални задачи и мечтания: къща, красив интериор, разкошен спътник в живота, автомобил от любима марка, пейсажи на места, където искате да почивате, щастливи и здрави деца , внуци... На свободните места напишете желанията: омъжена съм (женен съм), имам дом (вила), отлична работа (собствен бизнес), две (три и т н ) деца (внуци).

Имайте предвид, че всичко което пишете, трябва да е изразено в утвърдителна форма в сегашно време. Това е много важно!

Всеки ден преди сън отделяйте по 5-7 минути за осъзнаване на информацията, отразена на дъската на желанията, като мислено си представяте, че паричния поток излиза от сърцето ви, усилва се от изображението на мандалата Процъфтяване и храни образите от картинките за реализирането им.

Ако неприятностите идват сякаш от нищото и нисят нелогичен, неразбираем характер, явно са сработили външни негативни фактори (уроки, натрупан колективен негатив или друга форма на външно въздействие). Само практикуващ екстрасенс може бързо да промени ситуацията, ако подозирате, че са ви урочасали или прокълнати....

Безусловно, за да повишите паричния си статус,способността да манипулирате с паричния поток, да преодолявате сложни периоди, трябва да разполагате с талисман, създаден от специалист. Като мощен източник на енергия, талисманът ще позволи да умножите личния си капител, без при това да хабите собствените си жизнени сили.

Магическа практика „Създай талисман на късмета”

За енергичната инициация на талисмана е необходимо ново златно украшение, купено за тази цел (може и съвсем мъничко). След инициацията е нужно постоянно да го носите, зареждайки го при всяко следващо лятно слънцестоене.

На 21 юни станете преди изгрева – в 3.30 сутринта. Вземете избрания предмет в дясната ръка и обръщайки се към енергията на Слънцето, кажете: „Наричам този (медальон, гривна, пръстен и т н) талисман.И нека енергията на светлината озари пътя ми към процъфтяване. Приемам енергията на светлината и умножавам паричния си потенциал чре талисмана на процъфтяването”. Сложете талисмана на перваза на прозореца и го оставете до залеза . Когато се стъмни, го преместете за презнощта под възглавницата си.

Разкажете на своя талисман всичко, което искате да теализирате през годината, като започнете всяка фраза с думите „Аз искам...”. Талисманът, поел енергията на Слънцето, ще я споделя с вас през цялата година, чак до следващото слънцестоене, привличайки късмета във финансите...


1 гласа
Статия
Парите са енергия
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!