Как да отключим късмета си за Новата година

Как да отключим късмета си за Новата година

Източник: , , 07.01.2014
Как да отключим късмета си за Новата година

Късмет през новата годинаСтари изпитани рецепти ще ви помогнат за здраве и благополучие

Привлечете парите с боб

Сто бобови зърна може да ви направят богати. Може и да не вярвате, но нищо не пречи да опитате. Ето как!

Вземете стъклен буркан с капачка, малък емайлиран съд, зелен фулмастери пакет боб. Изберете от пакета 100 бобови зърна и върху всяко сложете с фулмастера по една зелена точка. Докато го правите, кажете на глас: „Активирам те, символ на богатството!”. Сложете 99 от зърната в купичката, а само едно – в буркана. Протегнете ръце над него и кажете: „Всеки ден богатството ми нараства, боб при боб, пари при пари, имане при имане”. Затворете капака и добавете: „Така да бъде!”. Всеки ден слагайте в буркана по едно бобово зърно от купичката, а когато свършат, пресипете ги пак в нея и повторете ритуала отначало. Резултатът няма да закъснее!

Билкови амулети сбъдват желания

Сами мижете да си направите амулет от билки, с който да се предпазите от негативна енергия. Амулетът всъшност е торбичка или възглавничка от плат, която се пълни с различни билки, корени, листа и цветове. Ако талисманът е направен от свежо растение, неговата магическа сила е по-силна, а желанията, които имате, ще се сбъднат по-бързо. Нека това не ви отчайва, защото и амулетът, в който са сложени изсушени цветя ибилки, също действа. И то в продължение на цяла година.

Вълшебните торбички трябва да се ушият на ръка от квадратни парчета плат с размери 10 на 10 сантиметра. Цветът и материята също са от значение.

Ако искате да постигнете финансово благополучие, сложете в торбичката от зелена коприна цветове на карамфили. Амулетът за заздравяване и укрепване на семейството се прави от портокалови кори, канела, цветове от шипка и цветове от роза. Торбичката трябва да е от червена коприна. Този талисман се закача над съпружеското легло. За изготвяне на амулет, пазещ дома, са необходими църковен тамян, канела, карамфил, железен гвоздей и кръстче. Всички тези неща опаковайте в тобичка от бяла или червена бархетна тъкан и ги закачете над входната врата. Амулетът, защитаващ от уроки, сплетни, завист, се състои от дафинов лист, жвят на червен карамфил, млад чесън с листата. Цвета на торбичката и вида на плата изберете по свой вкус. Да се избавите от страховете и съмнанията ще ви помогне амулет от коприва и бял равнец. За осигуряване на безопасност и защита от неприятности на път си направете амулет от цветове или скилидки чесън.

След като амулетът е готов, трябва да го заредите с енергия. За целта са ви необходими две свещи, малко огледало на поставка, червен вълнен конец, плитка чаша (за торбичката с амулета). Всичко това сложете на бяла ленена или памучна покривка в следния ред: най-напред огледалото, от двете му страни – запалените свещи, между тях – червения вълнен конец и ушитата торбичка.

Преди да заредите амулета, непременно вземете душ, облечете чиста дреха, махнете от себе си часовника и накитите (с изключение на кръстчето на шията или медальон с изображение на вашия зодиакален знак). Застанете пред наредените вещи с лице към изток и се съсредоточете върху желанието, за чието збъдване ви трябва амулетът. Оставете свщите да погорят малко, след това вземете щипка от билката с дясната ръка и, пренасяйки я пред огледалцето, я сложете в торбичката, четейки следното заклинание : „О, трева, пораснала с милостта на Слънцето, Луната и росата. Чуй молбата ми. Помогни ми, защото твоите сили са неизчерпаеми. Да бъде твоето дело със силата на моята молитва. Да пребъде твоята силс!”

Произнесете тези вълшебни думи 3 пъти. Завържете червения конец към торбичката по-здраво и носете амулета, окачен на врата си или го окачете на гвоздей на стената. Угасете първо свещта в ляво, след това – тази в дясно.

Въженце отключва щастието

Най-обикновено въженце ще ви помогне да осъществите желанието си, свързано с подобряване на финансовото ви състояние, благополучие в къщи или отключване на късмет.

За целта вземете чисто ново въженце, канап или ивица плат. Заклинанието трябва да се направи в полунощ. Трябва да бъдете сами в стаята. Изгасете светлината и запалете няколко свещи, а до тях – някакво благовоние. Мислено си представете какво точно желаете. Съсредоточете се върху него и се постарайте да отстраните всякакви други мисли. Преди всичко, трябва да сте наясно с това, което правите и да имате вяра на магията, която ще направите.Прекарайте няколко пъти въженцето през дима на благовонието, докато прошепвате желанието си. След това започнете да връзвате възли от въженцето, казвайки заклинание:

„Щом вържа възел пръв, магията

ще влезе в тази връв.

Когато възлите са два, аз знам,

че ще се сбъдне тя.

Щом ги навържа три, ще върже

и ще процъфти.

С четвърти ще я наторя,

а с петия ще укрепя.

За да не шава, нека да са шест,

а седем – от небето вест.

Със осем става тя съдба

и с девет вече тя успя!”

Предсавете си как желанието се сбъдва. Трябва да вържете общо девет възела. Най-напред завържете възел на единия край на връвта, след това – на другия, а после – още един точно в средата. След това завържете един между вече направените и т н . Ако искате, можете преди това да се поупражнявате, но използвайте някоя стара връв, защото за заклинанието ви трябва чисто нова, която не е била използвана за нищо друго. Щом направите и деветия възел, прекарайте още веднъж връвта през дима на благовонието.

След това угасете свещта и благовонието и се пригответе за лягане, като пъхнете връвта под възглавницата.Може да ви се яви знаменателен сън, който ще ви подскаже дали вашето желание ще се сбъдне.

Носете връвта със себе си като талисман, но така, че да не ви се вижда. Не казвайте за нея на никого. Помнете , че магическата сила се концентрира с мълчание.


8 гласа
Статия
Как да отключим късмета си за Новата година
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...