Съновник - символи с буква П - част 2

Съновник - символи с буква П - част 2

Източник: , , 21.12.2013
Съновник - символи с буква П - част 2
Съновник - тълкувания

*Подостряне на молив в съня е предупреждение за опасност – не предизвиквай гнева или раздразнението на по-силните от тебе.

*Подпис – ако подписваш нещо в съня си, ще вземаш важни решения, които ще са полезни за теб.

*Подправки ако сънуваш, имаш нужда от разнообразие в живота си. Това е предупреждение да погледнеш на дадена ситуация от друга гледна точка.

*Подреждаш ли насън, вероятно наяве си станал твърде разхвърлян и невнимателен. Време е да сложиш ред в нещата си и да прекратиш връзките, които не те удоволетворяват.

*Подсказваш ли някому насън, не се бъркай в чужди работи наяве, защото ще заблудиш или ще навредиш някому неволно. На теб ако ти подсказват, проверявай внимателно всяка информация, която се готвиш да използваш в работата си.

*Подслушваш ли нарочно или неволно нечий разговор, ще се облагодетелстваш от предоставената ти възможност за изява и напредък. Ако подслушваш зад вратата , ще се възползваш от нечия слабост. Ако теб те подслушват, ще изпревариш конкурентите си.

*Подстригваш ли се сам насън, ще си навлечеш беди и проблеми наяве. Ако друг те подстригва, ще бъдеш лишен от печалба, която ти се полага по право. Ако ти постригваш някого, ще увеличиш шансовете за успех.

*Подхлъзваш ли се в съня си, това е предупреждение, че трябва да си по-внимателен и концентриран в работата си. Ако се похлъзаш и падаш, ще понесеш удари и критики.


2 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 2
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!