Съновник - символи с буква П - част 2

Съновник - символи с буква П - част 2

Източник: , , 21.12.2013
Съновник - символи с буква П - част 2
Съновник - тълкувания

*Подостряне на молив в съня е предупреждение за опасност – не предизвиквай гнева или раздразнението на по-силните от тебе.

*Подпис – ако подписваш нещо в съня си, ще вземаш важни решения, които ще са полезни за теб.

*Подправки ако сънуваш, имаш нужда от разнообразие в живота си. Това е предупреждение да погледнеш на дадена ситуация от друга гледна точка.

*Подреждаш ли насън, вероятно наяве си станал твърде разхвърлян и невнимателен. Време е да сложиш ред в нещата си и да прекратиш връзките, които не те удоволетворяват.

*Подсказваш ли някому насън, не се бъркай в чужди работи наяве, защото ще заблудиш или ще навредиш някому неволно. На теб ако ти подсказват, проверявай внимателно всяка информация, която се готвиш да използваш в работата си.

*Подслушваш ли нарочно или неволно нечий разговор, ще се облагодетелстваш от предоставената ти възможност за изява и напредък. Ако подслушваш зад вратата , ще се възползваш от нечия слабост. Ако теб те подслушват, ще изпревариш конкурентите си.

*Подстригваш ли се сам насън, ще си навлечеш беди и проблеми наяве. Ако друг те подстригва, ще бъдеш лишен от печалба, която ти се полага по право. Ако ти постригваш някого, ще увеличиш шансовете за успех.

*Подхлъзваш ли се в съня си, това е предупреждение, че трябва да си по-внимателен и концентриран в работата си. Ако се похлъзаш и падаш, ще понесеш удари и критики.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 2
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...