Съновник - символи с буква П - част 2

Съновник - символи с буква П - част 2

Източник: , , 21.12.2013
Съновник - символи с буква П - част 2
Съновник - тълкувания

*Подостряне на молив в съня е предупреждение за опасност – не предизвиквай гнева или раздразнението на по-силните от тебе.

*Подпис – ако подписваш нещо в съня си, ще вземаш важни решения, които ще са полезни за теб.

*Подправки ако сънуваш, имаш нужда от разнообразие в живота си. Това е предупреждение да погледнеш на дадена ситуация от друга гледна точка.

*Подреждаш ли насън, вероятно наяве си станал твърде разхвърлян и невнимателен. Време е да сложиш ред в нещата си и да прекратиш връзките, които не те удоволетворяват.

*Подсказваш ли някому насън, не се бъркай в чужди работи наяве, защото ще заблудиш или ще навредиш някому неволно. На теб ако ти подсказват, проверявай внимателно всяка информация, която се готвиш да използваш в работата си.

*Подслушваш ли нарочно или неволно нечий разговор, ще се облагодетелстваш от предоставената ти възможност за изява и напредък. Ако подслушваш зад вратата , ще се възползваш от нечия слабост. Ако теб те подслушват, ще изпревариш конкурентите си.

*Подстригваш ли се сам насън, ще си навлечеш беди и проблеми наяве. Ако друг те подстригва, ще бъдеш лишен от печалба, която ти се полага по право. Ако ти постригваш някого, ще увеличиш шансовете за успех.

*Подхлъзваш ли се в съня си, това е предупреждение, че трябва да си по-внимателен и концентриран в работата си. Ако се похлъзаш и падаш, ще понесеш удари и критики.


1 гласа
Статия
Съновник - символи с буква П - част 2
Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...