Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?

Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?

Източник: , , 14.12.2013
Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?

Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?Всеки от нас има свой ангел хранител. Тези, които са родени на определени празници, смятат, че знаят кой е той. Но истината е, че ангелите на Архангел са тясно свързани със зодиакалните знаци и планетите в Слънчевата система.

Ето, кой ви предпазва според вашата зодия.

Ангелът на родените под знака на Овен се нарича Баракиел. Той помага на хората по-лесно да се справят с препятствията в живота, дава кураж и ги прави оптимисти.

Ангелът на зодиакален знак Телец е Амантиел - покровител на новите начинания и промени в живота.

Родените под знака на Близнаци пък са защитени от Бахрам. Това е ангелът на победата. Според вярващите, ако правят молитви към Бахрам, той ще ви направи още по-силни и ще ви помогне по-лесно да се справите с предизвикателствата на живота.
Чувствителният Рак, който има голяма нужда от близост, се управлява от Дина - настойчиво насърчава придобиването на нови знания.

Ангелът на Лъвът е Аквариел. Той дарява родените в този период с духовна мъдрост и бистър ум.

Девата я пази Кадмиил - ангела на съдбата, който винаги е готов да помогне.

Ангелът Барчиел защитава Везните. Той дава на хората, родени под тази зодия вътрешна сила и състрадание. Те са им необходими, за да помагат на другите.

Ангелът на Скорпиите е Габриел. Това е най-силният от всички ангели. Той помага, когато става въпрос за радикални промени в живота и създава благоприятни условия за големи постижения.

Сариел помага на хората, родени под знака на Стрелец .

Ангелът пазител на Козирога е Камбиел. Той помага във всички нови и приключенски начинания.

Катател защитава Водолея.

Рибите се управляват от ангела Егламиел. Той им помага да се чувстват по-уверени и ги води към по-големи лични успехи.


0 гласа
Статия
Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?
Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...