Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?

Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?

Източник: , , 14.12.2013
Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?

Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?Всеки от нас има свой ангел хранител. Тези, които са родени на определени празници, смятат, че знаят кой е той. Но истината е, че ангелите на Архангел са тясно свързани със зодиакалните знаци и планетите в Слънчевата система.

Ето, кой ви предпазва според вашата зодия.

Ангелът на родените под знака на Овен се нарича Баракиел. Той помага на хората по-лесно да се справят с препятствията в живота, дава кураж и ги прави оптимисти.

Ангелът на зодиакален знак Телец е Амантиел - покровител на новите начинания и промени в живота.

Родените под знака на Близнаци пък са защитени от Бахрам. Това е ангелът на победата. Според вярващите, ако правят молитви към Бахрам, той ще ви направи още по-силни и ще ви помогне по-лесно да се справите с предизвикателствата на живота.
Чувствителният Рак, който има голяма нужда от близост, се управлява от Дина - настойчиво насърчава придобиването на нови знания.

Ангелът на Лъвът е Аквариел. Той дарява родените в този период с духовна мъдрост и бистър ум.

Девата я пази Кадмиил - ангела на съдбата, който винаги е готов да помогне.

Ангелът Барчиел защитава Везните. Той дава на хората, родени под тази зодия вътрешна сила и състрадание. Те са им необходими, за да помагат на другите.

Ангелът на Скорпиите е Габриел. Това е най-силният от всички ангели. Той помага, когато става въпрос за радикални промени в живота и създава благоприятни условия за големи постижения.

Сариел помага на хората, родени под знака на Стрелец .

Ангелът пазител на Козирога е Камбиел. Той помага във всички нови и приключенски начинания.

Катател защитава Водолея.

Рибите се управляват от ангела Егламиел. Той им помага да се чувстват по-уверени и ги води към по-големи лични успехи.


0 гласа
Статия
Кой е твоят ангел хранител според зодията ти?
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...