Доверете се на заровете

Доверете се на заровете

Източник: , , 14.12.2013
Доверете се на заровете

Доверете се на зароветеЕдва ли има човек, който не е любопитен да узнае как ще премине денят му. Ако вярвате на числата, хвърлете сутрин след ставане от сън три зарчета. Ето какво ще ви разкрият те.

Три точки: очаква ви приятна изненада. Може би любовно писмо или букет цветя от някой обожател.

Четири точки: в момента не ви върви особено. Задава се неприятност, затова бъдете нащрек.

Пет точки: ще се осъществи ваше дългоочаквано желание. Но не по начина, по който сте си го представяли.

Шест точки: ще имате неудачи в службата или училище.

Седем точки: ще ви ядосат приказки по ваш адрес от колеги или приятели. Не губете присъствие на духа. Ще удържите морална победа.

Осем точки: опитайте се да се концентрирате, защото в момента сте малко разсеяни. Освен това лесно се поддавате на чуждо влияние.

Девет точки: ще имате късмет в любовта. Ако сте скарани с партньора си, очаква ви прекрасно помирение.

Десет точки: ще срещнете човека на мечтите си. В службата също имате чудесни позиции. Ще получите признание или поощрение. Подготвят увеличение на заплатата ви.

Единадесет точки: предстои ви болезнена раздяла с човек, на когото много държите.

Дванадесет точки: ще получите важни новини. Може да бъде официално писмо или телефонно обаждане от високопоставен роднина.

Тринадесет точки: денят ви ще бъде помрачен от грижи и ниприятности.

Четиринадесет точки: имате таен обожател или много близък приятел, който ще ви се притече на помощ.

Петнадесет точки: има опасност да допуснете огромна грешка, ако се отклоните от правия път. Опомнете се навреме, защото това няма да свърши това.

Шестнадесет точки: ще научите за предстоящо пътуване. Може би на него ще срещнете голямата си любов.

Седемнадесет точки: всичките ви планове се объркват. И то заради човек, който живее много далече от вас.

Осемнадесет точки: щастливо число, което може да означава успех, пари или любов. С каквото и да се заловите през този ден, щастието ще ви се усмихне.


1 гласа
Статия
Доверете се на заровете
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!