Доверете се на заровете

Доверете се на заровете

Източник: , , 14.12.2013
Доверете се на заровете

Доверете се на зароветеЕдва ли има човек, който не е любопитен да узнае как ще премине денят му. Ако вярвате на числата, хвърлете сутрин след ставане от сън три зарчета. Ето какво ще ви разкрият те.

Три точки: очаква ви приятна изненада. Може би любовно писмо или букет цветя от някой обожател.

Четири точки: в момента не ви върви особено. Задава се неприятност, затова бъдете нащрек.

Пет точки: ще се осъществи ваше дългоочаквано желание. Но не по начина, по който сте си го представяли.

Шест точки: ще имате неудачи в службата или училище.

Седем точки: ще ви ядосат приказки по ваш адрес от колеги или приятели. Не губете присъствие на духа. Ще удържите морална победа.

Осем точки: опитайте се да се концентрирате, защото в момента сте малко разсеяни. Освен това лесно се поддавате на чуждо влияние.

Девет точки: ще имате късмет в любовта. Ако сте скарани с партньора си, очаква ви прекрасно помирение.

Десет точки: ще срещнете човека на мечтите си. В службата също имате чудесни позиции. Ще получите признание или поощрение. Подготвят увеличение на заплатата ви.

Единадесет точки: предстои ви болезнена раздяла с човек, на когото много държите.

Дванадесет точки: ще получите важни новини. Може да бъде официално писмо или телефонно обаждане от високопоставен роднина.

Тринадесет точки: денят ви ще бъде помрачен от грижи и ниприятности.

Четиринадесет точки: имате таен обожател или много близък приятел, който ще ви се притече на помощ.

Петнадесет точки: има опасност да допуснете огромна грешка, ако се отклоните от правия път. Опомнете се навреме, защото това няма да свърши това.

Шестнадесет точки: ще научите за предстоящо пътуване. Може би на него ще срещнете голямата си любов.

Седемнадесет точки: всичките ви планове се объркват. И то заради човек, който живее много далече от вас.

Осемнадесет точки: щастливо число, което може да означава успех, пари или любов. С каквото и да се заловите през този ден, щастието ще ви се усмихне.


0 гласа
Статия
Доверете се на заровете
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...