Фън шуй съвети за богатство

Фън шуй съвети за богатство

Източник: , , 22.10.2013
Фън шуй съвети за богатство

Фън Шуй за богатствоДревната китайска наука Фън Шуй съветва да живеем в хармония със света, който ни заобикаля, за да сме щастливи и изпълнени в живота.

Ето какви са техните съвети по отношение на финансовото благосъстояние:
Точка на богатството - според Фън Шуй всяка стая може да се раздели на 8 точки при което всяка от тях отговаря на една от основните жизнени сфери. Мястото отговарящо за богатството се намира винаги отляво срещу входната врата. На това място трябва да поставим фигура на жаба, златна рибка или лястовица. Също може 10 или 8 монети.

Златни рибки - аквариум със златни рибки също може да свърши работа. Той трябва да бъде поставен в югоизточната част на дома. Най- добрата цифра за жителите в аквариума е 9. Ако решите да съхранявате повече от 9 риби броят им трябва да може да се дали на 9.

Готварска печка - правилата на Фън Шуй гласят, че печката трябва винаги да бъде чиста и в изправност. В противен случай привлича негативна енергия, която може да блокира финансовия напредък на дома.

Китайски монети - символ на благополучието и изобилието са и китайските монети вързани в панделка. Те трябва да са общо 3, а цветът на панделката да бъде червен. Този амулет привлича късмет в бизнеса.

В офиса - важно за офиса за този, който управлява е да бъде в командна позиция спрямо другите служители. Задължително бюрото му трябва да бъде далеч от входната врата. А освен това е хубаво да има по-голям стол от останалите.


1 гласа
Статия
Фън шуй съвети за богатство
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!