Фън шуй съвети за богатство

Фън шуй съвети за богатство

Източник: , , 22.10.2013
Фън шуй съвети за богатство

Фън Шуй за богатствоДревната китайска наука Фън Шуй съветва да живеем в хармония със света, който ни заобикаля, за да сме щастливи и изпълнени в живота.

Ето какви са техните съвети по отношение на финансовото благосъстояние:
Точка на богатството - според Фън Шуй всяка стая може да се раздели на 8 точки при което всяка от тях отговаря на една от основните жизнени сфери. Мястото отговарящо за богатството се намира винаги отляво срещу входната врата. На това място трябва да поставим фигура на жаба, златна рибка или лястовица. Също може 10 или 8 монети.

Златни рибки - аквариум със златни рибки също може да свърши работа. Той трябва да бъде поставен в югоизточната част на дома. Най- добрата цифра за жителите в аквариума е 9. Ако решите да съхранявате повече от 9 риби броят им трябва да може да се дали на 9.

Готварска печка - правилата на Фън Шуй гласят, че печката трябва винаги да бъде чиста и в изправност. В противен случай привлича негативна енергия, която може да блокира финансовия напредък на дома.

Китайски монети - символ на благополучието и изобилието са и китайските монети вързани в панделка. Те трябва да са общо 3, а цветът на панделката да бъде червен. Този амулет привлича късмет в бизнеса.

В офиса - важно за офиса за този, който управлява е да бъде в командна позиция спрямо другите служители. Задължително бюрото му трябва да бъде далеч от входната врата. А освен това е хубаво да има по-голям стол от останалите.


0 гласа
Статия
Фън шуй съвети за богатство
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...