Нумерология според номера на дома

Нумерология според номера на дома

Щастието в дома зависи от номера на вратата

Източник: , , 03.08.2013
Нумерология според номера на дома

Нумерология според номера на домаСпоред една хипотеза, която се корени в далечни, прастари времена, светът се състои от числа и тяхната енергия протиква във всяка негова частица. Вековният опит доказва, че променяйки числата, можем да управляваме своята съдба. Номерът върху входната врата на Вашата къща или апартамент ще Ви разкрие неща, които може би не знаете.

Вибрациите на числата върху входната врата влияят на хората, които живеят зад нея. Едни от числата внасят хармония в живота на семейството, други - напрежение и тревоги. Ако номерът на Вашия апартамент или къща се състои от повече числа, трябва да ги съберете и да ги сведете до едноцифрено число. Например, ако живеете на № 123, се получава следното: 1+2+3=6.

Ето какво е влиянието на числата от 1 до 9.

ЕДИНИЦА

Много сложно и трудно е да бъдат поддържани здрави връзки в семейството. Всеки от членовете иска да се реализира по свой начин, няма нито желание, нито намерения да се приспособи към останалите. Колективното сядане около масата за хранене е рядко явление.

ДВОЙКА

Тази цифра зарежда дома с различни емоции. Вашите взаимоотношения наистина са емоционално наситени, но монетата има две страни: непрекъснатата смяна на настроението на членовете на семейството е твърде мъчителна за всички. Освен това децата могат да имат в бъдеще проблеми със самостоятелността.

ТРОЙКА

Тройката сигнализира, че домът е отворен, най-вече за приятели и познати. Трябва да внимавате околните да не започнат да го възприемат като хотел, в който във всеки един момент някой може да се отбие да похапне или да се наспи. Животът под "тройка" е по-благоприятен за свободна връзка, отколкото за традиционен брак.

ЧЕТВОРКА

Тази цифра гарантира сигурност, безопасност и семейна хармония. Всеки от домашните се стреми да изпълнява своите задължения. Живеещите под "четворка" трябва да внимават скуката и рутината на ежедневието да не се отрази зле върху техните взаимоотношения.

ПЕТИЦА

"Петицата" допринася домът да е изпълнен с различни емоции: както положителни, така и отрицателни. Атмосферата на спонтанност и свобода обаче може да бъде както предимство, така и недостатък - зависи от характерите на хората, които живеят под този покрив. Не е изключено вибрацията на "петицата" да ви помогне да се чувствате няколко години по-млади. Това, от друга страна, може да се отрази неблагоприятно на трайността на Вашата връзка.

ШЕСТИЦА

Тази цифра е мечта за типичното семейство. Тя е благоприятна за укрепване на семейните връзки. Нейната хармонична вибрация помага да се понасят по-леко различните проблеми и трудности. Трябва обаче да внимавате да не се отдадете на мързел или на зависимости: преяждане, пиянство и други.

СЕДМИЦА

Ако живеете в къща или апартамент с тази цифра, обърнете внимание дали между членовете на Вашето семейство има авторитетна личност - той е "стълбът" на дома. Ако такава личност липсва, ще бъде трудно да създадете здраво и сплотено семейство. Вибрацията на числото "седем" помага много на децата, които учат.

ОСМИЦА

Трябва да имате предвид, че този дом ще изисква много инвестиции: ремонти, подобрения, смяна на мебелировката. Не се тревожете обаче за финансовата страна. "Осмицата" ще Ви помага да печелите пари, но за семейството ще трябва сами да се погрижите.

ДЕВЕТКА

Докато живеете под "деветка", можете да очквате много промени в живота на всички членове на семейството. Не се страхувайте от тях, защото всички те ще бъдат благоприятни. Вибрацията на това число за съжаление не е добра за трайните връзки: една от последиците може да бъде тази, че децата доста бързо ще напуснат дома.
 

КАК МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЛОШИТЕ ЧИСЛА

Ако чувствате, че отрицателните вибрации на цифрата на дома или апартамента влияят зле на Вашето семейство можете да ги неутрализирате. Най-лесният начин е върху вътрешната страна на вратата да напишете допълнително число. То може да бъде видимо или едва забележимо. Важното е по размери и разположение да "покрива" другото, неблагоприятното число.

За ЕДИНИЦАТА най-добра ще бъде ЧЕТВОРКАТА - тя ще внесе в живота Ви повече спокойствие и стабилност.

За ДВОЙКАТА най-подходяща е ПЕТИЦАТА: ще съживи дома, чувствата на неговите обитатели ще станат по-интензивни.

ТРОЙКАТА може да бъде повлияна благоприятно от ШЕСТИЦАТА: нейното влияние ще обедини семейството.

ЧЕТВОРКАТА ще се повлияе най-добре от ДЕВЕТКАТА: тя ще донесе дух на обновление във взаимоотношенията.

За ПЕТИЦАТА е подходяща енергията на СЕДМИЦАТА: децата ще слушат повече своите родители, по-лесно ще могат да се съсредоточават.

На ШЕСТИЦАТА влияе добре ТРОЙКАТА: тя ще стимулира активността на живеещите в дома и ще спомогне за избавянето от евентуална зависимост.

Идеална за СЕДМИЦАТА е забележителната ДВОЙКА: тя ще допринесе за това всички да бъдат един към друг по-внимателни, грижовни и отзивчиви.

ОСМИЦАТА може да бъде допълнена добре от ШЕСТИЦАТА: семейството ще се обедини в името на общи цели.

ДЕВЕТКАТА ще бъде подсилена от сплотяващата енергия на ЧЕТВОРКАТА: в различните трудност и проблеми взаимно ще се подкрепяте и помагате.

Помнете обаче едно: не навсякъде тези промени са необходими. Преди да предприемете някаква промяна, помислете добре дали наистина тя е необходима.

Направете си нумерологична прогноза: Нумерология
Още за нумерологията


1 гласа
Статия
Нумерология според номера на дома
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...