Атеросклерозата

Атеросклерозата

Как да изчистим съдовете си и да се спасим от атеросклерозата

Източник: , , 30.07.2013
Атеросклерозата

АтеросклерозаКак да изчистим съдовете си и да се спасим от атеросклерозата?

Препоръчваме ви за тази цел няколко прости природни средства

*настържете 250 г корени от хрян, залейте ги с 3л кипяща вода и варете 20 минути. После прецедете и пийте по ½ л отвара 3 пъти дневно.

*настъргва се 1 голяма глава лук, отгоре се насипва ½ чаша захар и престоява 1 денонощие. Консумира се по 1 с л от домашното лекарство 3 пъти дневно 1 час преди хранене.

*Раздробяват се 1-2 глави чесън, заливат се с чаша водка и се оставят да киснат на тъмно в продължение на 3 дни. Настойката се прецежда и се приема по 8-10 капки 3 пъти дневно, разредени с мляко.

Ако страдате от хипертония, стенокардия и други болести на сърцето, трябва да се започне приемът само с 1 капка, добавяйки през всеки следващ ден още по 1 капка. Ако се появат сърдечни болки, веднага намалете дозата.

А едно от най-добрите средства за очистване на съдовете на главния мозък е „следата на белия човек”. Така североамериканските индианци наричали живовлека – уникално целебно растение, който отлично се справя с атеросклерозата.

*1 с л от смлените листа на живовлека се заливат с чаша вряла вода. КИсне 10 мин, след това се прецежда. Изпива се на малки глътки в продължение на час. Настойката се приема 1 път дневно, сутрин на гладно.


1 гласа
Статия
Атеросклерозата
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...