Атеросклерозата

Атеросклерозата

Как да изчистим съдовете си и да се спасим от атеросклерозата

Източник: , , 30.07.2013
Атеросклерозата

АтеросклерозаКак да изчистим съдовете си и да се спасим от атеросклерозата?

Препоръчваме ви за тази цел няколко прости природни средства

*настържете 250 г корени от хрян, залейте ги с 3л кипяща вода и варете 20 минути. После прецедете и пийте по ½ л отвара 3 пъти дневно.

*настъргва се 1 голяма глава лук, отгоре се насипва ½ чаша захар и престоява 1 денонощие. Консумира се по 1 с л от домашното лекарство 3 пъти дневно 1 час преди хранене.

*Раздробяват се 1-2 глави чесън, заливат се с чаша водка и се оставят да киснат на тъмно в продължение на 3 дни. Настойката се прецежда и се приема по 8-10 капки 3 пъти дневно, разредени с мляко.

Ако страдате от хипертония, стенокардия и други болести на сърцето, трябва да се започне приемът само с 1 капка, добавяйки през всеки следващ ден още по 1 капка. Ако се появат сърдечни болки, веднага намалете дозата.

А едно от най-добрите средства за очистване на съдовете на главния мозък е „следата на белия човек”. Така североамериканските индианци наричали живовлека – уникално целебно растение, който отлично се справя с атеросклерозата.

*1 с л от смлените листа на живовлека се заливат с чаша вряла вода. КИсне 10 мин, след това се прецежда. Изпива се на малки глътки в продължение на час. Настойката се приема 1 път дневно, сутрин на гладно.


2 гласа
Статия
Атеросклерозата
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!