Атеросклерозата

Атеросклерозата

Как да изчистим съдовете си и да се спасим от атеросклерозата

Източник: , , 30.07.2013
Атеросклерозата

АтеросклерозаКак да изчистим съдовете си и да се спасим от атеросклерозата?

Препоръчваме ви за тази цел няколко прости природни средства

*настържете 250 г корени от хрян, залейте ги с 3л кипяща вода и варете 20 минути. После прецедете и пийте по ½ л отвара 3 пъти дневно.

*настъргва се 1 голяма глава лук, отгоре се насипва ½ чаша захар и престоява 1 денонощие. Консумира се по 1 с л от домашното лекарство 3 пъти дневно 1 час преди хранене.

*Раздробяват се 1-2 глави чесън, заливат се с чаша водка и се оставят да киснат на тъмно в продължение на 3 дни. Настойката се прецежда и се приема по 8-10 капки 3 пъти дневно, разредени с мляко.

Ако страдате от хипертония, стенокардия и други болести на сърцето, трябва да се започне приемът само с 1 капка, добавяйки през всеки следващ ден още по 1 капка. Ако се появат сърдечни болки, веднага намалете дозата.

А едно от най-добрите средства за очистване на съдовете на главния мозък е „следата на белия човек”. Така североамериканските индианци наричали живовлека – уникално целебно растение, който отлично се справя с атеросклерозата.

*1 с л от смлените листа на живовлека се заливат с чаша вряла вода. КИсне 10 мин, след това се прецежда. Изпива се на малки глътки в продължение на час. Настойката се приема 1 път дневно, сутрин на гладно.


1 гласа
Статия
Атеросклерозата
Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...