Американска диета

Американска диета

Без вечеря гарантирате перфектната фигура

Източник: , , 25.07.2013
Американска диета

Американска диетаАмериканската диета днес е една от най-модерните програми за отслабване в Европа. Тези, които искат да се възползват от най-новите модни течения, трябва да забравят за дълго време за вечерята , а може би и завинаги.

Диетата съчетава четири правила, които трябва да се изпълняват:

*целенасочен избор на подходящи продукти;

*достатъчно снабдяване на организма с течности;

*осъзнат отказ от „тежките” мазнини;

*осигуряване на организма на витамини и други жизненоважни микроелементи в достатъчно количество;

*на закуска можете да ядете всичко, което искате.

Тази диета не предвижда някакви забрани. Ако искате сладко, тестено, алкохол – заповядайте. Забрани в тази диета няма. Забравете за постоянно смятане на калотиите. Ръководете се само от своето желание за отслабване. Диетата позволява да достигнете желаното тегло, но трябва да бъдете реалисти и да поставяте през себе си изпълними задачи. Тази диета не обещава резултати за три дни.

Всички ефективни начини на хранене, като правило са дълговременни. Помнете, че трябва да започнете диетата свободно, комфортно и леко, тогава позитивните резултати ше бъдат забележими веднага.

Препоръките на американската диета са следните:

1.Нищо освен течности след 17часа.

2.Течностите трябва да бъдат много, но не само вечер, а и през целия ден, тъй като голямото количествотечности способства за очистването на организма от шлаки и бързо изважда токсините.

3.Помнете за мазнините. Ако вие сте изяли излишно парче салам , то не забравяйте да изядете след това няколко парчета ананас или 2-3 резенчета грейпфурт.

4.Не забравяйте и за тази храна, която трябва да употребявате през деня и цяла садмица.


2 гласа
Статия
Американска диета
Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня

Три правила за силен старт на деня За да се чувства добре и да е бодър сутринта, човек трябва да спазва следните прости правила: 1.Хапвайте нещо веднага след сън – най-много 30-40 мин след ставането от леглото. Това засилва метаболизма и събужда храносмилателната система. Ако сте ...