ЦВЕТЪТ НА ОЧИТЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩ ЗА ХАРАКТЕРА И СОЦИАЛНОТО НИ ПОВЕДЕНИЕ

ЦВЕТЪТ НА ОЧИТЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩ ЗА ХАРАКТЕРА И СОЦИАЛНОТО НИ ПОВЕДЕНИЕ

Източник: , , 01.07.2013
ЦВЕТЪТ НА ОЧИТЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩ ЗА ХАРАКТЕРА И СОЦИАЛНОТО НИ ПОВЕДЕНИЕ
ЖЕНИТЕ ОБРЪЩАТ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ НА МЪЖКИТЕ ОЧИ. ТЕ МОГАТ ДА ГИ РАЗТЪРСЯТ СЪС СТРАСТ ИЛИ ОТБЛЪСНАТ

Очите са най-истинската, най-магнетичната, най-въздействащата, но и най-подвеждаща част от визията на човек. Те не рядко са определяни като “прозорец към душата”. Доколко цветът на очите може да повлияе на характера ни не е ясно. Със сигурност е определящ обаче за чувствата и настроенията, които извикват очите ни в тези, с които общуваме.

Сиви очи

Притежателите на сиви очи са чувствени хора, които често бягат от реалността. Мечтатели са и обичат да правят планове за бъдещето за професионално развитие. Те са амбициозни натури с висок стремеж към кариера, обществено признание и материални придобивки.

Верността не им приляга. Те твърде много се интересуват от себе си. Това понякога води до провал на всичките им планове. Могат да са студени, резки, властни и много рядко сантиментални.

Пъстри очи
Пъстрите очи обикновено принадлежат на хора, които са добродушни, веселяци, симпатяги. Това са творчески и раними личности. Винаги са заредени с оптимизъм и обикновено са търсена компания заради позитивното си излъчване. Егоизмът е чувство, което им е много далечно. Напротив, винаги ще направят услуга всекиму.

Способни и ценени в работата, те са често прекалено наивни и така биват използвани освен от началниците и колегите си, и от близки хора. Предпочитат професии, където да вложат енергията си. Неотстъпчиви са, когато се захванат с нещо, и винаги влагат всичко от себе си.

Пъстрите очи са притежание на хора, които са много романтични. Те вярват във вечната любов и са готови на всичко заради любимата си. С тях може да изживеете невероятни мигове на неочаквани места. В любовта са на първо място приятели. Когато се обвържат сериозно, са много добри съпрузи и родители.

Черни очи

Хората с черни очи са изключително темпераментни, страстни и чувствителни. Имат огнен нрав и често са избухливи, като много от конфликтите им са с близки хора. Техният нрав е променлив и авантюристичен. Притежават енергия, която, насочена в правилната посока, може да ги доведе до неочаквани висоти.

В кариерата предпочитат самостоятелна работа без началници и често имат проблеми със закона.

Черните очи са изключително въздействащи. Те никога не могат да останат незабелязани. Притежателите им са вечно търсещи и покоряващи. Приемат любовта и секса като неизменно единство, но в романтична връзка са ревниви, мнителни и твърде настойчиви в желанията си. Веднъж влюбили се в мъж с черни очи, трудно ще го забравите.

Жълти очи

Хората с жълти очи са много привлекателни и обичат да завладяват човека от срещуположния пол с предизвикателен поглед.

Имат остър и ловък ум и находчиво мислене. Последователни са в действията си. Често премълчават нещата, които ги дразнят. Предпочитат лицемерния тон пред откровеността.

Хетерохромия (Разноцветие)

Хетерохромията е състояние на очите, при което цветът на единия ирис е различен от другия или при което в самия ирис се наблюдава разноцветно оцветяване. Това състояние може да се дължи на неравномерно разпределение на меланина. Придава изключително обаятелна и екзотична осанка на хората, които го имат.

Притежателите им са различни и точно заради тази своя уникалност са надарени със самочувствие и непримиримост до постигане на желаното. В любовта са много страстни и всеотдайни.

1 гласа
Статия
ЦВЕТЪТ НА ОЧИТЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩ ЗА ХАРАКТЕРА И СОЦИАЛНОТО НИ ПОВЕДЕНИЕ
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...