Фенг шуй - Ба-гуа: Семейство – изток

Фенг шуй - Ба-гуа: Семейство – изток

Източник: , , 01.07.2013
Фенг шуй - Ба-гуа: Семейство – изток

Обърнете внимание на този секторот ба-гуа, когато искате да подобрите семейните взаимоотношения, търсите повече сигурност в живота, когато се притеснявате дали ще можете да си платите сметките за тока и водата, когато искате да подобрите сексуалния си живот.

Зоната на семейството се отнася към мястото, от което сте произлезли, корените ви, връзките ви с членовете на семейството, основата, от която сте се развили. Дори и да искате да скриете части от това, то все пак е сързано с вас и това, което сте днес.

Активизирайки зоната на семейството, вие получавате свободата да изразявате себе си, такива, каквито сте. Семейството е основата, когато има здрава основа, всичко останало се гради по-лесно и е по-стабилно.

Достатъчно е в тази зона да поставите семейни снимки в дървени рамки.

Във фън шуй зоната на семейството не се ограничава само до хората, с които имате кръвна връзка. Може да поставите снимки на всички хора, които чувствате близки или с които искате да подобрите отношенията си.

Пример за добро фенг шуй в зоната на семейството е да окачите снимки на ваши любими хора, в дървени рамки и да добавите огледало. Огледалото е символ на елемента вода и така ще имате дърво и вода – подходящите елементи за този сектор.

Най-добър цвят – зелен. Други подходящи цветове – черен и син.

Елемент – дърво. Елемент, с който може да се комбинира – вода.

ба-гуа богатствоба-гуа славаба-гуа любов
ба-гуа семействоба-гуа здравеба-гуа деца, нови идеи
ба-гуа знаниеба-гуа кариераба-гуа полезни хора

1 гласа
Статия
Фенг шуй - Ба-гуа: Семейство – изток
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!