Фенг шуй - Ба-гуа: Кариера – север

Фенг шуй - Ба-гуа: Кариера – север

Източник: , , 01.07.2013
Фенг шуй - Ба-гуа: Кариера – север

Обърнете специално внимание на този ба-гуа сектор, когато си търсите работа, когато искате да смените работата си, когато искате да започнете собствен бизнес, когато искате да печелите повече.

Една активизирана зона на кариерата във вашия дом или офис, може да ви донесе много успехи. Всичко ще се случва точно в подходящия момент, ще имате предложения, когато се нуждаете от тях. Нещата ще се нареждат без излишни усилия. Ще ви тръгне по мед и масло. Ще се забавлявате, като виждате как всичко се нарежда.

Подходящ символ за засилване на зоната на кариерата според фън шуй е водата. Може да е ваза, фонтан, аквариум, картина, изобразяваща вода, речни камъни или морски раковини. Каквото ви дойде на ум и е свързано с елемента вода. Също използвайте символите на водата - черния цвят и огледалата.

Много е важно, когато поставяте символи, за да активизирате дадена зона, да го правите с ясното намерение, че тези символи се поставят там, с цел да ви помогнат за определено нещо. С други думи, пак стигаме до намерението. Намерението е движещата сила, символът е визическото му олицетворение. Не просто да следвате някаква схема – север черно, ваза, юг – червено и т.н. Вложете мисъл в действията си и ще се удивите от резултатите.

В зоната на кариерата не бива да е задръстено с ненужни вещи. Те пречат на ци да се движи свободно. Изобщо избягвайте да трупате предмети около себе си. Също избягвайте безпорядъка.

Най-добър цвят – черен. Други подходящи цветове – син и бял.

Елемент – вода. Друг подходящ – метал.

ба-гуа богатствоба-гуа славаба-гуа любов
ба-гуа семействоба-гуа здравеба-гуа деца, нови идеи
ба-гуа знаниеба-гуа кариераба-гуа полезни хора

2 гласа
Статия
Фенг шуй - Ба-гуа: Кариера – север
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!