СЪНЯТ И ПОЛЗАТА ОТ НЕГО

СЪНЯТ И ПОЛЗАТА ОТ НЕГО

Източник: , , 01.07.2013
СЪНЯТ И ПОЛЗАТА ОТ НЕГО
Доказано е, че голяма част от живота си човек прекарва в сън. По време на него се захранваме с психичната енергия, която се натрупва в плексус соларикус (основния резервоар на психична енергия). Представете си, че като се събудите нервният флуид “ви изпълва” като чаша – от порядъка на 85%, 90% до 95%. Това е индивидуално за всеки човек и е в тясна зависимост от това какво сте сънували, какви проблеми сте имали предишните дни; каква храна сте консумирали; дали сте имали положителни емоции. При събуждане сутрин тази ваша “чаша” е пълна с психична енергия, която е достатъчна за един ден. Напоследък обаче зачестяват случаите, когато натрупаното количество не е достатъчно за целия ден. Тогава човекът започва да усеща умора, отпуснатост, вялост, неработоспособност. Това е първата фаза, през която минават и всички, станали обект на въздействие на нискочестотни вълни, т.е. на магии. Нервният флуид се изчерпва от изработените енергийни консуматори (муски), вместо да захранва различните органи и системи. “Чашата” е спукана и енергията “изтича” не по предназначение.
Ако нямате сериозни проблеми и денят ви е минал нормално, количеството нервен флуид е спаднало до 25-35% от сутрешното (винаги има един остатъчен флуиден резерв, който се използва при екстремални ситуации). След като са изминали 12 – 15 часа, през които вие сте били будни, започвате да усещате умора, което е показател, че сте започнали да губите от “горивото” си, т.е. в “резервоара” ви има много малко енергия и трябва да се заредите отново. Нервно-психическият флуид трябва да се напълни. След като си легнете и заспите нервният флуид започва да се пълни, но обикновено при магия сънят е неспокоен, непълноценен, оттам и натрупаното количество психическа енергия – по-малко. На следващия ден ще се чувствате още по-отпаднали, ще се изморите не след 15 часа, а след 10 или 12, и ще ви е необходим още по-пълноценен и по-добър сън, за да излезете от това състояние.
Всеки един от нас сънува. Много от хората, с които съм говорил на тази тема, ми казват “Но аз не сънувам”. Няма хора, които не сънуват, има хора, които не помнят или не искат да си спомнят сънищата си. Не искат да си ги спомнят най-често, защото са били свързани с кошмари, което води до допълнително натоварване на психиката.
Научни изследвания са доказали, че обикновено човек използва 4 до 10% от капацитета на мозъка си, което означава, че другите 90% са в застой. Ако успеем да ги накараме някога да заработят, вероятно всеки човек ще притежава способности, които днес все още са обект на фантастиката.

2 гласа
Статия
СЪНЯТ И ПОЛЗАТА ОТ НЕГО
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!