Сънища за любовта и връзките

Сънища за любовта и връзките

Любовни сънища и любовни връзки в сънищата

Източник: , , 01.07.2013
Сънища за любовта и връзките
Сънища за любовта и връзкитеВръзките могат да бъдат много непредсказуеми. Може дълго да анализиранте някой разговор опитвайки се да определите настроенията и различните сценарии в главата си през деня, тъй че е логично че и подсъзнателно ще се опитаме да оценим нашите връзки докато спим. Нашата психика ще търси сигнали на - любов или предупреждения за предателство. Сънищата ни относно връзките се променят с възрастта ни и с това колко повече научаваме относно начина на общуване и комуникация.

Юношество
Юношеството е време в което научаваме неща за любовта, секса и връзките. Повечето хора се влюбват през този период и много от тях страдат от разбито сърце. Когато сънуваме за любовта, сънищата ни винаги се опитват да определят дали някой е заинтересуван от нас. Поздсъзнателно ще се опитаме да определим и какво трябва да направим за да привлечем нечие внимание. Ако сънувате някой който намирате за атрактивен, може да се събудите с въпроса дали не сте забелязали сигнали за това, че обекта когото сънувате също Ви намира за атрактивен или сънят е просто онова което тайно се надявате да се случи. Трябва да се опитате да разберете дали наистина е имало признаци на заинтересованост от страна на този обект към Вас за да успеете да си отговорите на този въпрос.

Двадесетте
Времето в което сте достигнали двадесет, вече сте преминали през етапа на лесните влюбвания и вече сте започнали да разбирате какво е онова което наистина желаете от партньора си и какъв тип характер не харесвате. Сънищата Ви относно връзките вече не се отнасят само до секс и любов, но вече са фокусирани към откриването на любовта която наистина ще Ви направи щастливи. Може да откриете, че вече не сънувате само за хора които познавате добре, но за хора които са по-скоро познати или дори непознати и ги намирате за романтични и интересни. Някой хора дори сънуват интимни сънища с член на семейството или близък приятел. Докато това може да им се стори странно или дори шокиращо, то не бива да ги смущава. Човека когото сънуват най-вероятно притежава някакво качество което те намират за интересно и подсъзнанието им оценява това качество и показва, че то може да бъде потърсено и в бъдещия партньор.

Тридесетте и четиредесетте Много от нас са открили любовта достигайки тази възраст. Проблема е че търсим нови начини за да заздравим тази връзка. Дори и да не сте открили партньора в живота, може да сънувате мечтан любовник - някой който притежава всички качества които бихте желали да притежава човека до Вас. Тези качества са базирани разбира се на Вашия опит в миналото - както в добрите така и в лошите връзки. Много хора които имат връзка откриват, че сънуват, че партньорът им изневерява. Това е често срещано и ако не сте забелязали някакви очевидни признаци, че партньорът Ви може би Ви изневерява, то вероятно това не е повод за притеснение. Съзнанието Ви се опитва да Ви каже, че - да - Ви е сте открили любовта, но сега трябва и да я запазите и доразвиете.

Петдесетте и шестедесетте
Достигайки тази възраст Вие сигурно вече сте отворени за нови изживявания. Може би вече знаете какво изпускате в живота си и търсите това в любовта. Може би сънувате за бивши партньори, обикновено от първата си любов и времето в което те са Ви правелли щастливи, ако сте в конфликт с настоящия си партньор. Но извън това желание да се съберете отново с първата си любов, Вашата психика най-вероятно се опитва да използва този минал опит за да Ви помогне да решите проблеми които може би имате в настоящата си връзка.

От седемдесет до осемдесет
Докъто сексуалните сънища намаляват с възрастта, повечето от нас никога не спират да копнеят за перфектната любов. През по-късните години от живота може да сънувате за минали връзки и подсъзнанието може да се опитва да разбере защо те не са се развили така както други части от връзките Ви които найстина са ви правели щастливи. Ако сте имали хубава връзка но тя се е провалила е възможно да сънувате продължението на тази връзка в която всичко Ви върви по вода. Дори и в напреднала възраст съзнанието и сърцето ни продължават да се опитват да разберат любовта.

Сънищата ни включващи връзки еволюират с годините. Като много млади, може да сънуваме повече сексуални сънища но докато остаряваме, сънищата ни се насочват към истинската любов. Запомнете, че дори да сънувате накой друг докато сте с партньор, това е Вашето подсъзнание което се опитва да изглади проблемите които може би имате с настоящата си връзка.

Статии с еротична насоченост:
Целувката в сънищата
Сънища със сексуална насоченост

Основни типове сънища с еротична насоченост:
Сънища с изневяра
Еротични сънища
Сънища със сексуална насоченост
Голи сънища
Сънища за любовта и връзките

2 гласа
Статия
Сънища за любовта и връзките
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...