Сънища в които сте бременни или раждате

Сънища в които сте бременни или раждате

Сънувах, че съм бременна

Източник: , , 06.03.2017
Сънища в които сте бременни или раждате
Сънища с бременност и  раждане    "Сънувах, че раждам бебе."

Сънят Ви е доста често срещан и обикновено се свърза с новото начало или създаването на нещо ново в живота Ви. Обикновено това е много положителен сън и показва израстване в живота Ви!

    "Сънувах, че съм бременна, беше толкова истинско, че дори мога да си спомня как бебето ме риташе, поради някаква причина в съня всичко се въртеше около факта, че можех да почуствам ръчичката му. Онова което е още по-странно е че не си спомнях да съм се опитвала да забременея и въобще не бях притеснена от факта, че съм бременна."

Бременността често показва израстването на Вашата продуктивност и Вашата личност. Бебето което Ви рита може да е символ на това, че някоя идея се опитва да Ви "ритне" за да получи необходимото внимание. Фокуса на съня върху ръката може би иска да Ви подскаже нещо специфично за Вас. С какво свързвате ръка когато мислите за нея? Може би когато си мислите за ръка тя Ви напомня за нещо с което можете да посочите или да насочите някого, или пък я свързвате с инструмент за създаване на нови и красиви неща? Човек на изкуството ли сте или може би използвате ръцете си за нещо физическо или имате хоби, пишете или спортувате? Трябва да помислите за това с какво свързвате ръката и какво може да е нейното значение за Вас.

    "Имам кошмари всяка нощ през последния месец. Не мога да се оттърва от тях. В единия кошмар аз съм бременна в девети месец, и отивам към родилното, тогава изведнъж се озовавам в банята и човека от когото съм бременна който не знае, че съм там стреля през вратата на банята и ме уцели в корема. Никога не съм била бременна."

    "Също така сънувам, че мой близък приятел, добър приятел на гаджето ми стреля в мен. Ние се разбиреме добре с него и затова не разбирам защо може да ми се присъни подобно нещо. Сънувам и големи котки, нещо като пантери, леопарди, тигри и подобни. Те всички са на двора и една от тях нападна едно малко коте. Имаше и пистолети. Не мога да опиша повече детайли защото не си спомням много добре съня, а и ми се се струва, че е безкрайно дълго за обяснение. Това са основните неща които си спомням, първия кошмар които описах се повтори две нощи подред. Моля кажете ми защо се появяват тези кошмари и защо винаги има пистолети в тях?"
Бременността често е свързано с това, че Ви предстои някакво ново начало в живота Ви, нещо ново се създава в живота Ви или се прераждате за някакво ново начало. Фалшивото раждане може да е индикация за това, че може би не сте съвсем готови за промяна. Човека от когото сте била бременна в този случай може и да сте самите Вие след като Вие сте тези които инициирате промяната. Вероятно без да искате сте се "застреляли" (спряли сте себе си), възпрепятствали сте събитието да се случи. Може би го правите защото не се чувствате готови?

Във втория сън, приятеля Ви може би е символ на приятелската и обичаща част от Вас. Отново Вие се застрелвате и може би се опитвате да спрете себе си.

В третия сън, котките често се свързват с независимите натури. Големите котки са символ на порасналата част от Вас, докато котето е символ на Вашата невинност, то може би е детското у Вас, наранимата част. Тази част е била нападната от по-силната независима част от Вас. Трябва да помислите относно символиката на котките. С какво свързвате големите котки? Темата на съня Ви изглежда е свързана с частта от Вас която атакува другата. Дали не саботирате себе си? Част от Вас която се опитвате да спрете - дали не искате да сте по-освободени, но Ви спира котролирищата и зряла част от Вас? Само Вие може да прецените дали това е така. Помислете за символите от съня си и се опитайте да разберете значението им.

    "Снощи сънувах, че се разхождам през гробища търсейки детето което абортирах преди години. Някой гробове имаха надгробни плочи, но повечето имаха само означения. Както се разхождах и търсех видях бившия си (бащата) който също се разхождаше през гробището. Заговорихме се и той ми каза, че винаги минава от тук и търси гроба. Никога не съм сънувала подобно нещо преди. Омъжена съм за друг мъж но когато се събудих видях, че венчалната ми халка която беше паднала и беше под възглавницата. Какво означава това?"

Гробищата верояно са симол на мястото във вашето съзнание или душа където сте погребали спомена за събитието. Факта, че някой от гробовете имат надгробни камъни докато другите са само маркирани може би показва, че онези които имат камъни са тези които си спомняте а другите не. Образа на бившия е само причината за да си спомняте тези неща. Вие тъгувате за Вашето изгубено дете. Вероятно имате нужда да разберете това минало събитие, нещо свързаноо с него все още Ви тормози и е време да помислите какво може да е то и как да го преодолеете за да успеете да продължите с живота си.

Статии с бременност:
Как да се справим със сънищата по време на бременността

Сънищата през бременността
Сънища през бременността
Сънищата по време на бременност
Притеснително реални сънища, които пречат на съня ви по време на бременност.

Сънища в които сте бремена (без да сте в действителност) :
Сънища в които сте бремени или раждате

Основни типове сънища:
Сънища с бременност
Сънища с бебета


2 гласа
Статия
Сънища в които сте бременни или раждате
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!