Козирог Хороскоп за 2012

Козирог Хороскоп за 2012

Източник: , , 01.07.2013
Козирог Хороскоп за 2012
Козирог Хороскоп за 2012Личен и обществен живот през 2012
Козирога е може би най-практичната зодия, затова и доста от тях стават бизнес ръководители или нещо подобно. Те имат добър усет за практичните въпроси и вродено познание за това как работи обществото. Козирозите са склонни да бъдат практични за разлика от Стрелец и Риби, и търсят позиции в по-конкурентни области а не толкова в интелектуалните или артистични среди.
През последните нялколко години доста Козирози може да са били принудени да приемат по-ниски позиции от това което са желали. За щастие рецесията постепенно започна да отстъпва и ако продължите да използвате уменията си в бизнеса по най-добрия начин, най-накрая ще получите повишението за което винаги сте мечтали.
Разбира се, както обикновено, няма да е никак лесно, но шефовете, колегите и приятелите познават силните Ви страни и са достатъчно умни да се възползват от тях. Колкото и трудно да е ще го постигнете тази година. Продължавайте да се изкачвате!

Любовен живот за двойките през 2012
Вие сте от онези хора, които не обичат много игричките. Козирога се управлява от Сатурн и когато Сатурн доминира представителите на знака не се срещат с повече от един, двама човека. Козирога има стриктни стандарти, той се придържа към същия морален код, към който са се придържали неговите родители, дядовци и баби и т.н. Те имат склонност да са доста сериозни и остават силно разочаровани когато нещата с една нова връзка не се получат.
Повечето Козирози искат да имат семейство, понякога с повече членове от колкото другите хора могат да си позволят да издържат. Имате ли вече свое собствено семейство? Ако не - ще изградите такова през 2012. Може да не е традиционо семейство, но ще бъде силно. За Козирог се казва, че са стари когато са млади и са млади когато остареят. Въпреки, че ще изпълнявате семейните си задължения тази година, ще имате и достатъчно време за романтика.
Любовен живот за онези които са сами през 2012
През част от годината, Сатурн, който управлява Козирог, ще премине през Везни, знака на женитбите и затова Козирозите, които са сами са склони да си търсят половинка. Козирозите обикновено са увлечени от хора, които, също като тях, взимат живота насериозно. Много от тях срещат половинката си в работата.
Това не означава, че не излизат. Козирозите обичат да посещават концерти, пиеси и да са навън сред природата. Ако срещнете някого, който споделя и други интереси, които не включват само работата тогава вероятно имате победител и през октомври вие двамата може да се обвържете.
Без значение колко впечатлени от някого са, Козирозите не бързат да се впускат в нищо. Те искат да опознаят другия преди да се доближат. Козирога се наслаждава на "да те опозная" фазата и след като се обедят, че онзи с когото се срещат е правилния, те няма изведнъж да си променят мнението. Веднъж отдадени те си остават отдадени.

Кариера и пари през 2012

Козирозите харесват конкуренцията и вълнението в света на бизнеса. Те може да се разочароват когато обещаваща сделка отиде в канала, но са упорити и продължават към следващата, опитвайки се да извлекат най-доброто от нея. Парите са важни за Козирога, но не само понеже могат да осигурят по-добър живот за онези, които обичат, но и тъй като те често асоциират парите с това да си достоен човек.
Много Козирози не разполагат с достатъчно време за приятни неща като градинарство например, но обичат да им се наслаждават. Трябва да отделите повече време през 2012 на подобно занимание - това може да Ви се отплати. Понякога хобитата се превръщат във втора кариера. Заниманията на открито, както и художествените изяви са чудесен начин да се освободите от стреса, не само през 2012, но и последващите я години. Удоволствието от това да виждаш плодовете на труда си е безгранично, особено когато правиш онова, което искаш да направиш не само онова което трябва да направиш.

Вижте също и:

Зодия Козирог 22.декември - 19.януари
Дневен хороскоп за зодия Козирог
Седмичен хороскоп за зодия Козирог
Месечен хороскоп за зодия Козирог
Годишен хороскоп за зодия Козирог

1 гласа
Статия
Козирог Хороскоп за 2012
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!