Козирог Хороскоп за 2012

Козирог Хороскоп за 2012

Източник: , , 01.07.2013
Козирог Хороскоп за 2012
Козирог Хороскоп за 2012Личен и обществен живот през 2012
Козирога е може би най-практичната зодия, затова и доста от тях стават бизнес ръководители или нещо подобно. Те имат добър усет за практичните въпроси и вродено познание за това как работи обществото. Козирозите са склонни да бъдат практични за разлика от Стрелец и Риби, и търсят позиции в по-конкурентни области а не толкова в интелектуалните или артистични среди.
През последните нялколко години доста Козирози може да са били принудени да приемат по-ниски позиции от това което са желали. За щастие рецесията постепенно започна да отстъпва и ако продължите да използвате уменията си в бизнеса по най-добрия начин, най-накрая ще получите повишението за което винаги сте мечтали.
Разбира се, както обикновено, няма да е никак лесно, но шефовете, колегите и приятелите познават силните Ви страни и са достатъчно умни да се възползват от тях. Колкото и трудно да е ще го постигнете тази година. Продължавайте да се изкачвате!

Любовен живот за двойките през 2012
Вие сте от онези хора, които не обичат много игричките. Козирога се управлява от Сатурн и когато Сатурн доминира представителите на знака не се срещат с повече от един, двама човека. Козирога има стриктни стандарти, той се придържа към същия морален код, към който са се придържали неговите родители, дядовци и баби и т.н. Те имат склонност да са доста сериозни и остават силно разочаровани когато нещата с една нова връзка не се получат.
Повечето Козирози искат да имат семейство, понякога с повече членове от колкото другите хора могат да си позволят да издържат. Имате ли вече свое собствено семейство? Ако не - ще изградите такова през 2012. Може да не е традиционо семейство, но ще бъде силно. За Козирог се казва, че са стари когато са млади и са млади когато остареят. Въпреки, че ще изпълнявате семейните си задължения тази година, ще имате и достатъчно време за романтика.
Любовен живот за онези които са сами през 2012
През част от годината, Сатурн, който управлява Козирог, ще премине през Везни, знака на женитбите и затова Козирозите, които са сами са склони да си търсят половинка. Козирозите обикновено са увлечени от хора, които, също като тях, взимат живота насериозно. Много от тях срещат половинката си в работата.
Това не означава, че не излизат. Козирозите обичат да посещават концерти, пиеси и да са навън сред природата. Ако срещнете някого, който споделя и други интереси, които не включват само работата тогава вероятно имате победител и през октомври вие двамата може да се обвържете.
Без значение колко впечатлени от някого са, Козирозите не бързат да се впускат в нищо. Те искат да опознаят другия преди да се доближат. Козирога се наслаждава на "да те опозная" фазата и след като се обедят, че онзи с когото се срещат е правилния, те няма изведнъж да си променят мнението. Веднъж отдадени те си остават отдадени.

Кариера и пари през 2012

Козирозите харесват конкуренцията и вълнението в света на бизнеса. Те може да се разочароват когато обещаваща сделка отиде в канала, но са упорити и продължават към следващата, опитвайки се да извлекат най-доброто от нея. Парите са важни за Козирога, но не само понеже могат да осигурят по-добър живот за онези, които обичат, но и тъй като те често асоциират парите с това да си достоен човек.
Много Козирози не разполагат с достатъчно време за приятни неща като градинарство например, но обичат да им се наслаждават. Трябва да отделите повече време през 2012 на подобно занимание - това може да Ви се отплати. Понякога хобитата се превръщат във втора кариера. Заниманията на открито, както и художествените изяви са чудесен начин да се освободите от стреса, не само през 2012, но и последващите я години. Удоволствието от това да виждаш плодовете на труда си е безгранично, особено когато правиш онова, което искаш да направиш не само онова което трябва да направиш.

Вижте също и:

Зодия Козирог 22.декември - 19.януари
Дневен хороскоп за зодия Козирог
Седмичен хороскоп за зодия Козирог
Месечен хороскоп за зодия Козирог
Годишен хороскоп за зодия Козирог

1 гласа
Статия
Козирог Хороскоп за 2012
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...