Защо трябва да запомняме сънищата си

Защо трябва да запомняме сънищата си

Как ни помага запомнянето на сънищата

Източник: , , 01.07.2013
Защо трябва да запомняме сънищата си
Защо трябва да запомняме сънищата си1. Вашето сънуващо съзнание има достъп до жизнено важна информация, която не е достъпна до вас, когато сте в будно състояние. Сънищата Ви служат като прозорец към Вашето подсъзнание и може да разкрие Вашите тайни желания и чувства.

2. Чрез запомнянето на сънищата си можете да повишите познанията си, самосъзнанието си и дори да се самолекувате. Сънищата са продължение на това как възприемате самите себе си. Те могат да бъдат източник на вдъхновение, мъдрост, фантазия и като цяло подобряване на психическото здраве.
3. Научавайки се да запомняте сънищата си може да Ви помогне да бъдете по-настоятелни, по-уверени и по-силни. Чрез запомняне на сънищата, можете по-добре да изразите чъвствата и тревогите си.

4. Сънищата могат да Ви помогнат и при взимането на трудни решения, проблеми с връзките Ви с околните, притеснения за здравето, въпроси за кариерата Ви и всякакви въпроси и проблеми пред, които може да се изправите.

5. Запомняйки сънищата си може да Ви помогне със справянето със стресови ситуации в живота Ви.

6. Ще научите повече за сабе си, за това което Ви вдъхновява и Вашите желания и мечти.

2 гласа
Статия
Защо трябва да запомняме сънищата си
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!