За да омагьосате един мъж

За да омагьосате един мъж

Източник: , , 01.07.2013
За да омагьосате един мъж
За да омагьосате ума на един мъж, съвсем не е нужно да бъдете с мерки 90/60/90. Необходима ви е само обаятелна усмивка и няколко съвета за техниките на флирта. Накарайте избрания мъж да се залепи към вас, както пчела на мед.

Зрителният контакт

Задръжте погледа си към човека, с когото флиртувате за около 7 секунди, после се усмихнете и отместете поглед. После набързо го стрелнете с очи, и отново се извърнете от него. Направето това нещо два пъти за 10 минути. Вашият обект ще разбере, че флиртувате с него, а зрителният контакт ще подчертае вашия интерес.

Усмихвайте се


Изглежда усмивката е най-разоръжаващото средство в техниката на флирта. Психолозите и специалистите в областта на езика на женското тяло са единодушни, че усмивката е това, което ви прави привлекателни. Усмивката е знак, че се радвате да видите отсрещния. Тя е символ на дружелюбиe навсякъде по света.

Бъдете себе си

Не се преструвайте на някой друг. Обектът на вашето желание ще почувства неестествеността и може да се отдръпне. А освен това, ако вашите отношения се развият благополучно, ще се налага да бъдете с маска през цялото време.

Задръжте вниманието му


Ако завържете разговор с него, е важно да задържите вниманието му за по-дълго. За начало – усмихвайте му се и поддържайте непрекъснат зрителен контакт със събеседника си. Слушайте внимателно какво казва той. На човек със сигурност му е приятно околните да го слушат и да му се възхищават. Покажете му, че го слушате – кимайте с глава. Усмивката и смехът са също толкова важни, запомнете – те са най-лесния и достъпен начин да спечелите някого. Друга печеливша стратегия е леко, уж неволно да го докоснете по ръката.

Положението на главата


Един важен момент от флиртуването е положението на главата. Леко наклонената настрани глава е класика в жанра. И гледайте през рамо. Тази асиметрия ще привлече вниманието му и е чудесен начин да покажете нежната си лебедова шия. Погледът през рамо крие известно сексуално послание, което неизбежно ще бъде доловено.

Силата на красотата


Когато жената приглажда косата или дрехите си, изглежда привлекателна. Дискретното оправяне на грима прави добро впечатление на мъжете. Тръснете глава, отметнете косата с ръката си или я прокарайте през нея.

Нежни устни


Сочните и влажни устни винаги са били символ на здраве и сексуалност. Мъжете винаги са привлечени от лъскави и нежни устни. Използвайте гланца за устни винаги, дори да нямате друг грим по лицето си.

Кръстосайте крака

Това е доста актуално за любителките на високите токчета. Жената с кръстосани крака, изглежда винаги привлекателно и съблазнително, а мъжът подсъзнателно би искал да узнае още.

Мимика

Хората подражават на други хора, ако са увлечени от жестовете и мимиките им. Разгадайте мимиките на вашия избраник. Ако той се облегне назад, направете го и вие. Ако той се почеше по тила, почешете се и вие. Вероятно той ще поучвства, че “сте от една порода”

2 гласа
Статия
За да омагьосате един мъж
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...