За да омагьосате един мъж

За да омагьосате един мъж

Източник: , , 01.07.2013
За да омагьосате един мъж
За да омагьосате ума на един мъж, съвсем не е нужно да бъдете с мерки 90/60/90. Необходима ви е само обаятелна усмивка и няколко съвета за техниките на флирта. Накарайте избрания мъж да се залепи към вас, както пчела на мед.

Зрителният контакт

Задръжте погледа си към човека, с когото флиртувате за около 7 секунди, после се усмихнете и отместете поглед. После набързо го стрелнете с очи, и отново се извърнете от него. Направето това нещо два пъти за 10 минути. Вашият обект ще разбере, че флиртувате с него, а зрителният контакт ще подчертае вашия интерес.

Усмихвайте се


Изглежда усмивката е най-разоръжаващото средство в техниката на флирта. Психолозите и специалистите в областта на езика на женското тяло са единодушни, че усмивката е това, което ви прави привлекателни. Усмивката е знак, че се радвате да видите отсрещния. Тя е символ на дружелюбиe навсякъде по света.

Бъдете себе си

Не се преструвайте на някой друг. Обектът на вашето желание ще почувства неестествеността и може да се отдръпне. А освен това, ако вашите отношения се развият благополучно, ще се налага да бъдете с маска през цялото време.

Задръжте вниманието му


Ако завържете разговор с него, е важно да задържите вниманието му за по-дълго. За начало – усмихвайте му се и поддържайте непрекъснат зрителен контакт със събеседника си. Слушайте внимателно какво казва той. На човек със сигурност му е приятно околните да го слушат и да му се възхищават. Покажете му, че го слушате – кимайте с глава. Усмивката и смехът са също толкова важни, запомнете – те са най-лесния и достъпен начин да спечелите някого. Друга печеливша стратегия е леко, уж неволно да го докоснете по ръката.

Положението на главата


Един важен момент от флиртуването е положението на главата. Леко наклонената настрани глава е класика в жанра. И гледайте през рамо. Тази асиметрия ще привлече вниманието му и е чудесен начин да покажете нежната си лебедова шия. Погледът през рамо крие известно сексуално послание, което неизбежно ще бъде доловено.

Силата на красотата


Когато жената приглажда косата или дрехите си, изглежда привлекателна. Дискретното оправяне на грима прави добро впечатление на мъжете. Тръснете глава, отметнете косата с ръката си или я прокарайте през нея.

Нежни устни


Сочните и влажни устни винаги са били символ на здраве и сексуалност. Мъжете винаги са привлечени от лъскави и нежни устни. Използвайте гланца за устни винаги, дори да нямате друг грим по лицето си.

Кръстосайте крака

Това е доста актуално за любителките на високите токчета. Жената с кръстосани крака, изглежда винаги привлекателно и съблазнително, а мъжът подсъзнателно би искал да узнае още.

Мимика

Хората подражават на други хора, ако са увлечени от жестовете и мимиките им. Разгадайте мимиките на вашия избраник. Ако той се облегне назад, направете го и вие. Ако той се почеше по тила, почешете се и вие. Вероятно той ще поучвства, че “сте от една порода”

4 гласа
Статия
За да омагьосате един мъж
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!