Видове пророчески сънища

Видове пророчески сънища

Основни типове пророчески сънища

Източник: , , 01.07.2013
Видове пророчески сънища
Видове пророчески сънищаПророческите или предсказателните сънища могат да бъдат класифицирани в следните категории:

Сънища с мъртъвци
Тези сънища включват хора вече покойници. Умрелия се появява в съня за да предаде важно съобщение. Понякога може и да не познавате починалия. Преобладаващото мнение, е че в някаква форма, някакъв аспект от този човек или персона наистина комуникира с Вас чрез съня Ви. Тези сънища може но може и да не са с конкретно символно послание, но всички сънища с умрели хора са свързани с предаването на някакво съобщение. Това съобщение може да се отнася лично за сънуващия, но може и да е за някой друг. Много често се случва, например, умрелия в съня да не е много близък със сънуващия и да предава съобщение което трябва да бъде доставено до близките на починалия. Много често, това съобшение е за да се уведомят близките, че починалия е добре и те трябва да спрат да се измъчват от загубата му и да продължат с живота си.

Сънища в които имате способността да чувате неща недоловими за околните

Тези сънища включват чуването на гласове или звуци които са изключително доловими и ясни. Гласовете изглежда идват от нищото. Понякога не можете да определите източника на гласа. Важно е обаче да се опитате да запомните онова което Ви казва.

Сънища с прозрения
Подобни сънища се случват когато сънувате нещо което се случва в точно същия момент и в реалния свят. Не сте в състояние да направите абсолютно нищо за да промените или предотвратите онова което се случва. Тези сънища включват доста малко символни послания в себе си.

Съпричасни сънища

Вие сте силно впечатлени от някакво събитие от съня си, но не знаете защо. Изживявате чувства на чиста симпатия. Тези типове сънища обикновено се появяват в семейството, двойките или много близките приятели.

Споделени сънища
Когато Вие и някой Ваш близък имате един и същ сън в една и съща нощ, това е споделен сън. Подобни сънища се появяват при необикновено силна връзка между Вас двамата.

Телепатични сънища

Тези сънища включват съобщение което сте получили от света на сънищата. Успявате да се свържете с мислите на някой друг посредством съня. Подобни сънища се случват с някой който е много близък до Вас.

Предупреждаващи сънища
Както се и подразбира, тези съниша Ви предупреждават, че нещо лошо ще се случи в бъдеще. Подобни сънища Ви дават възможността да избегнете последствията, като предодвратите лошото което предстои. Понякога тези сънища се наричат футуристични сънища понякога. Те ни казват за онова което може да се случи не е задължително то да стане. Те може да са понякога напълно конкретни, но може и да са изцяло символни.

Основни видове сънища:
Пророчески сънища


1 гласа
Статия
Видове пророчески сънища
При болезнена менструация

При болезнена менструация

На какво да заложим при менструални болки Менструалната болка се лекува с топло. Всеки месец жените в репродуктивна възраст се сблъскват с естествената физиологична функция на организма – менструацията. При здрав организъм тя протича с лек дискомфорт. На практика обаче много жени усещат силни болки в ко...

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Защо носим венчалния пръстен на безименния пръст

Венчалният пръстен: защо на безименния пръст Съществува цяла теория защо едно нещо се прави така, само така, а не другояче. Палецът е пръстът на родителите. Показалецът – на братята и сестрите. Средният – на теб самия. Безименния – на твоя партньор /съпруг, съп...

С какво можем да облекчим кашлицата

С какво можем да облекчим кашлицата

При кашлица – чай от орехи При настинка и грип – билкови сиропи и отвари. Мед, зехтин и лимони Някога са използвали сиропа с мед, зехтин и лимони, за да се лекуват остри вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Медът стимулира оздравителните процеси в лигавицата на устната ку...

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието отключва автоимунните болести

Безсънието увеличава автоимунните болести За заспиване: отпускащо дишане, чай с канела, банани, вана с английска сол „Безсънието е сред най-масовите проблеми на съвременния човек, но то е преодолимо. Сънят е не само потребност и навик, а и пове...