Видове пророчески сънища

Видове пророчески сънища

Основни типове пророчески сънища

Източник: , , 01.07.2013
Видове пророчески сънища
Видове пророчески сънищаПророческите или предсказателните сънища могат да бъдат класифицирани в следните категории:

Сънища с мъртъвци
Тези сънища включват хора вече покойници. Умрелия се появява в съня за да предаде важно съобщение. Понякога може и да не познавате починалия. Преобладаващото мнение, е че в някаква форма, някакъв аспект от този човек или персона наистина комуникира с Вас чрез съня Ви. Тези сънища може но може и да не са с конкретно символно послание, но всички сънища с умрели хора са свързани с предаването на някакво съобщение. Това съобщение може да се отнася лично за сънуващия, но може и да е за някой друг. Много често се случва, например, умрелия в съня да не е много близък със сънуващия и да предава съобщение което трябва да бъде доставено до близките на починалия. Много често, това съобшение е за да се уведомят близките, че починалия е добре и те трябва да спрат да се измъчват от загубата му и да продължат с живота си.

Сънища в които имате способността да чувате неща недоловими за околните

Тези сънища включват чуването на гласове или звуци които са изключително доловими и ясни. Гласовете изглежда идват от нищото. Понякога не можете да определите източника на гласа. Важно е обаче да се опитате да запомните онова което Ви казва.

Сънища с прозрения
Подобни сънища се случват когато сънувате нещо което се случва в точно същия момент и в реалния свят. Не сте в състояние да направите абсолютно нищо за да промените или предотвратите онова което се случва. Тези сънища включват доста малко символни послания в себе си.

Съпричасни сънища

Вие сте силно впечатлени от някакво събитие от съня си, но не знаете защо. Изживявате чувства на чиста симпатия. Тези типове сънища обикновено се появяват в семейството, двойките или много близките приятели.

Споделени сънища
Когато Вие и някой Ваш близък имате един и същ сън в една и съща нощ, това е споделен сън. Подобни сънища се появяват при необикновено силна връзка между Вас двамата.

Телепатични сънища

Тези сънища включват съобщение което сте получили от света на сънищата. Успявате да се свържете с мислите на някой друг посредством съня. Подобни сънища се случват с някой който е много близък до Вас.

Предупреждаващи сънища
Както се и подразбира, тези съниша Ви предупреждават, че нещо лошо ще се случи в бъдеще. Подобни сънища Ви дават възможността да избегнете последствията, като предодвратите лошото което предстои. Понякога тези сънища се наричат футуристични сънища понякога. Те ни казват за онова което може да се случи не е задължително то да стане. Те може да са понякога напълно конкретни, но може и да са изцяло символни.

Основни видове сънища:
Пророчески сънища


1 гласа
Статия
Видове пророчески сънища
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!