Везни Хороскоп за 2012

Везни Хороскоп за 2012

Източник: , , 01.07.2013
Везни Хороскоп за 2012
Везни Хороскоп за 2012Личен и обществен живот през 2012
Везните са знака на баланса и представителите на този знак имат репутация на изключително справедливи с всички. Те имат безупречни маниери и страхотен усъвършенстван вкус. Тази година обаче, Сатурн - планетата на проблемите и отлагането ще премине през Вашия знак и чувството на безсилие ще Ви докара до лудост. Това е необходима промяна. Понякога преминаването през трудни времена укрепва решителността.
Везните процъвтяват на социални събития, те са учтиви и очарователни с почти всички. Дори и когато нещата не вървят точно по начина по, които те очакват, ще използват всяка възможност да запазят добрия дух. Везните имат способността да усещат емоционалните ситуации и намират начин да бъдат откровени с всеки. Поради тази причина Везните често стават добри адвокати, както и писатели или артисти. Всичко което включва баланс е оправлявано от този знак - включително умереността и обективността.

Любовен живот за двойките през 2012

Ако някой търси отдаден партньор, определено може да разчита на Везни. Везните са знака, който управлява любовта, връзките и женитбите. Някой Везни предпочитат да останат сами. Везните се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата и повечето нямат проблем с намирането на партньор. Единствения проблем, който Везните срещат, е невъзможността да се изразяват. Първо дават един съвет след това съвсем друг и често когато трябва да се направи някакъв избор - той бива направен от партньора.
Трябва сами да направите любовния си живот стабилен, така че помненте, че често Везните са онези, които запознават гостите едни на други. Но много от новите запознаства са подправени просто защото Везните са запознали неправилните хора. Везните често намират начин да успокоят хората, които се чувстват несигурни. Правейки добри неща за другите, Вашата сродна душа ще Ви обожава още повече.
Любовен живот за онези които са сами през 2012
Много от Везните са изключително атрактивни и затова не е трудно за тях да намерят партньор. Понякога е трудно да бъдеш с Везни заради тяхния перфекционизъм. Везните може да се държат доста шефски, заради което много Везни мъже стават прекалено авторитарни и родителите Везни често очакват децата им да бъдат перфектни. Някои романтични връзки може да се разпаднат доста бързо защото Везните очакват тяхната половинка да изглежда като идеала им, но в повечето случай връзките с Везни са изпълнени с любов, хармония и взаимно оценяване.
Някой Везни предпочитат да останат неженени. Везните са знак управляван от законите и когато връзката им премине на следващото ниво те искат тя да бъде легализирана. Ако поради някаква грешка обаче се оженят за неправилния човек, те са много справедливи. Ако се разделят с половинката те правят справедливо разпределение на вещите. Лошото, е че поради това им качество те правят онова което им се струва честно, а не онова което е добре за тях.

Кариера и пари през 2012

Голям брои адвокати са представители са родени под знака на Везни. Независимо дали изберат гражданското право, злоупотребите, имуществените въпроси, договорите или наказателното право не е от значение. Рядко ще откриете Везни да работят и в бракоразводните дела. Това може да е заради факта, че Везните смятат брачния съюз за свещен и не желаят да участват в неговото прекъсване. Съшо така ще откриете везните във филмовия бизнес, като продуценти те предпочитат да снимат изключително красиви хора.
През 2012 се пазете от това да докарвате до лудост себе си и околните с перфекционизма си - цветовете, аранжиментите и т.н. Придържайте се към вашата учтива, любезна честна природа и доста хора ще Ви помогнат особено с бизнес свързаните дела. Балансирайте усещането си за честност с онова от което се нуждаете и ще получите повече от онова което желате като пари и работа през тази готина! Наслука през 2012 Везни!

Вижте също и:

Зодия Везни 23.септември - 22.октомври
Дневен хороскоп за зодия Везни
Седмичен хороскоп за зодия Везни
Месечен хороскоп за зодия Везни
Годишен хороскоп за зодия Везни


1 гласа
Статия
Везни Хороскоп за 2012
Каква е твоята карма

Каква е твоята карма

Каква е твоята карма За да немериш важното в случая число, трябва да събереш цифрите на рождената си дата – ден, месец, година. Едноцифреното число, което получиш, ще ти каже повече за твоята карма. 1. – Сила, честолюбие, активност, слава. Ще имате успехи в живота, ако се придържате към пр...

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит

Гъбички, климакс, кашлица, хрема, плексит При гъбички по краката Една шепа пресни листа от джоджен се накълцва и се смесват с чаена лъжица сол. Със сместа се мажат пръстите и междупръстията и на двете стъпала. След като кашата изсъхне, краката се измиват и посушават добре. Д...

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина - красота и тонус

Фолиевата киселина – красота и тонус Напоследък хората са доста добре осведомени по въпросите на правилното и балансирано хранене, като дори и насън могат да изрецитират хранителната пирамида. На женския организъм просто му е необходима фолиева киселина, за да изглеждаме добре и...

6 Съвета за самотни жени

6 Съвета за самотни жени

6 съвета за самотни жени Ако дълго време не можете да намерите достоен партньор, не се отчайвайте. Струва си само малко да преобразите дома си , като го напълните с енергията на щастието и късмета и любовта ще се завърне във вашия живот, съветват руските интериорни психолози и дават безценни съвети. Опитайте!