Сънища със стълби

Сънища със стълби

Стълбища и ескалатори в сънищата

Източник: , , 10.12.2017
Сънища със стълби
Сънища със стълби и стъпала
Сънища със стълби и стъпала

Сънища в които се изкачвате или тичате нагоре по стълби може да има няколко значения. Ако тичате бързо по стълбите, може би се опитвате да достигнете целите си в реалния живот твърде бързо, като по този начин пропускате важни неща и целта на съня ви е да ви подскаже, че трябва да намалите малко темпото за да постигнете максимални резултати. Ако се изкачвате по стълбището бавно, това може да е индикация, че успявате да достигнете максимума като не прекъсвате процеса на прогреса към достигане на основната си цел. Движите се в правилната посока или сте на правилния "път" да пожънете успех. Подобен сън може също да означава, че достигате по-високо осъзнаване.

Ако изпитвате трудности в изкачването по стъпалата или стоите на тях без да помръдвате, това може да е индикация, че сте "забили" в някаква област от живота си и изпитвате проблеми, било то емоционални, физически, финансови или духовни. Това може да символизира също, това че няма лесен път по които да продължите напред за да постигнете успех или да разрешите настоящия проблем. Извода до които подсъзнанието ви се опитва да ви накара да достигнете, е че подсъзнателно се страхувате от провал и затова не може да достигнете до върха. Ако просто стоите като замръзнали на стъпалата в съня си, може да символизира и това, че не сте сигурни в коя посока да поемете в определена ситуация.

Ако сънувате, че вървите надолу по стълбище, може да означава, че изпитвате емоционални сривове и съмнения, или определена ситуация с която се опитвате да се "преборите" се влошава. Това може да е индикация, че изпитвате негативни мисли или подтискате истинските си емоции и отказвате да го признаете. Подобен тип сън може да символизира, че се предавате и се опитвате да намерите начин да се справите с проблема.

Ако падате докато се изкачвате или слизате по стълбите, това може да е индикация за това, че ви липсва самочувствие и самоувереност. Ако изпитвате страх да слезете по стълбите, това може да означава, че не искате да се изправите пред емоциите и страховете си. Ако стълбището се срине под вас в съня ви, това може да представлява страх от успех или несигурност във вашата кариера или взаимоотношения.


15 гласа
Статия
Сънища със стълби
Статии