Сънища с паяци

Сънища с паяци

Паяк или паяжина в съня

Източник: , , 08.12.2017
Сънища с паяци
Сънища с паяци
Сънища с паяци

Паяците в съня може да означават различни неща и зависят от това какво е вашето усещане към паяците. Сънища с паяци могат да са както негативни така и позитивни. Често паяка се асоциира с женската енергия и затова те може да са свързани с жена в живота ви. Това може да е силна и грижовна майка или друга силна жена. Може също да са свързани с архетипа на женската енергия у вас самите или ваш аспект. Паяк в съня може да представлява различни аспекти от женствеността.

С какво свързвате паяците в реалния си живот и как реагирате когато видите или си мислите за паяци също трябва да се вземе в предвди. Ако се страхувате от тях, съня може да представлява инстинктивен страх, дали някой или нещо не ви заплашва в реалния живот. Ако не се страхув

Ако убивате паяк
Ако искате да убиете паяка в съня, тогава това може да е израз на това че подтискате или отричате нещо което ви заплашва или ви тревожи. Ако се усещате заплашени това може да е свързано с аспект от вас или живота ви което не ви позволява да развиете потенциала или идеалите си.

Други възможни значения на паяците в съня
Заради осемте си крака и тяло оформено от две закръглени части, паяка може да представлява цифрата 8. Може би трябва да се замислите дали няма нещо с тази цифра което да ви даде повече насоки относно значението на подобен сън. Сънуването на паяк може да е свързано и с това, че някой разпространява лъжи по ваш адрес или се опитва да ви злепостави и оплете в мрежите си.

Паяжина Плетенето на паяжина може да е свързано с креативната енергия, някаквъв подтиснат ваш потенциал които иска да бъде развит и показан, подобно на красивите плетеници които паяка залага в мрежите си. Паяжината може да символизира различните аспекти на живота ви като дъщеря, любовница, съпруга, майка или бизнес дама. Може да е свързано и с това как вие успявате да "изплетете" различни аспекти от себе си докато се превръщате в онова което искате да бъдете. Паяжината може да е свързана и с заплетени отношения във връзките ви или някаква ситуация от реалния ви живот. Може също да го свързвате и с "плетеница от лъжи"

Въпроси, които може да си зададете свързани с подобни сънища
Какви черти или хора свързвате с женската енергия?
Каква част от вас смятате, че може да определите като паяк?
Познавате ли някого чието поведение свързвате подсъзнателно или съзнателно с това на паяк?
Къде се намира паяка в съня ви? Какви са вашите асоциации с това място?
Какво прави паяка?
Дали наистина ви заплашва?
От какво наистина се страхувам?


9 гласа
Статия
Сънища с паяци
Черният паяк е по-отровен от гърмящата змия

Черният паяк е по-отровен от гърмящата змия

Първа помощ – изсмучете раната и пийте силен алкохол Страхът от паяци – арахнофобия, е една от най-разпространените фобии по света. Според някои статистически данни 50% от жените и около 10% от мъжете показват симптоми на страх от паяц...

Статии