Сънища с бременност

Сънища с бременност

Източник: , , 06.03.2017
Сънища с бременност
Сънища с бременностДа сънувате, че сте бременна, символизира част от Вас или Вашия живот, която се развива и расте, но може би не сте готова все още да говорите за нея. Може също така да е свързано с нова идея или поставянето на нова цел.
Ако наистина сте бременна, този сън отразява Вашите притеснения относно бременността. Жени в първи триместър обикновено сънуват малки същества, пухкави животни, цветя, плодове и вода. Сънищата във втори триместър са свързани с притеснението дали ще бъдете добра майка и тревогите свързани с евентуални усложнения по време на раждането. Сънищата в които разждате "не човешко" същество също са често срещани през този период. И накрая в трети триместър сънищата са запълнени с Вашата собствена майка. Докато Вашето бебе се променя и расте, сънища с присъствието на китове, слонове и динозаври, както и други големи животни също могат да се появяват често през този период.
Да сънувате, че сте бременна с мъртво бебе е свързано с нещо в което сте вложили много време и усилия но за съжаление неговото развите или е спряло или не се развива както сте очаквали или напълно се е разпаднало. Нищо от това което правите не се случва за Вас по начина по които сте желали или очаквали.

Статии с бременност:
Как да се справим със сънищата по време на бременността
Сънищата през бременността
Сънища през бременността
Сънищата по време на бременност
Притеснително реални сънища, които пречат на съня ви по време на бременност.

Сънища в които сте бремена (без да сте в действителност) :
Сънища в които сте бремени или раждате

Основни типове сънища:
Сънища с бременност
Сънища с бебета


11 гласа
Статия
Сънища с бременност
Статии