Нумерология анализ лично число, камък, значение на името


144 гласа

Нумерологията

е една от многото системи, традиции или вярвания в мистичната или езотерична връзка между числата и физическите обекти или живота.

Нумерологията

и

нумерологочното

предсказване по системи като представянето на цифрови стойности на букви е била много популярна сред математиците, като например Питагор, но вече не се счита за част от математиката и се счита за псевдо математика от съвременните учени. Това е подобно на историческата връзка между астрологията и астрономията, както и алхимията и химията.
Днес

нумерологията

често се асоциира с паранормалното, както и астрологията и подобни гадания.
Термина може да се използва и за тези който вярват в математическите модели, дори и те да не практикуват традиционна

нумерология

. Например, през 1997 в своята книга "

Нумерологията

: Или какво изкова Питагор", математикът Underwood Dudley използва термина за да опише принципите на анализиране на стоковия пазар.

Използвайте формата по-горе за да нарпавите своята

нумерологична

прогноза. Трябва да попълните поне едно от полетата за име и датата си на раждане.

Всяка една буква от Вашето име съответства на определено число. Някои числа може да се повтарят в името Ви, докато други може да липсват. Буквите и числата във Вашето име показват някои от способностите и талантите, които притежавате. Тези характеристики могат са способносите, с които разполагате, с определени ваши инструменти и скрит потенциал. Липсващите числа, онези които не присъстват във Вашето име, представляват инструментите и потенциала, които не Ви е на разположение и могат да бъдат изучени и развивани през настоящия Ви живот.