Китайски Зодиакални знаци - ПРАСЕ

ПРАСЕ

, 2016-12-10 18:34:50 sanovnikat.com
ПРАСЕ

Общо за зодията ПРАСЕ:

Той носи мир и спокойствие под флага на чистотата. Чувствителни и галантни, родените под този знак са приятни събеседници и интересни сексуални партньори. Обикновено са доверчиви и чистосърдечни. Добросърдечни, добри стратези, увличат се от всякакъв тип игри, като не се нервират, ако загубят. Жените от този знак са добри домакини, обичат да правят подаръци, живи по характер, наглед много отстъпчиви, но под привидно кроткия си вид те крият силна воля и дори власт. Съзнателни и трудолюбиви във всяка професия, но особена дарба имат за литература. Имат много приятели, за които са готови на големи жертви, но твърде често ще се разочароват от тях.
Родените в годината на свинята имат рицарски характер, те са галантни и услужливи. Малко са наивни, доверчиви и беззащитни. Можете да им се доверите напълно, те никога няма да ви предадат. Имат малко приятели но те са за цял живот и заради тях са способни на големи жертви. Жените обичат да правят подаръци и да организират малки празници. Те са добри майки и домакини.
Родените в годината на свинята никога не влизат в пререкания и спорове с хората които обичат. На каквато и да е професия да се посветят, те са винаги добросъвестни и трудолюбиви. Благодарение на чувствителността си постигат успех в поезията и литературата. Една от най-непривлекателните им черти е минималистичното им отношение към хигиената.
По отношение на себе си те са толкова безпристрастни, че за да се уверят в собствената си правота безкрайно си задават въпроси дали са постъпили честно в този или онзи случай. Необикновено искрени до такава степен, че обезоръжават противника. Ако понякога лъжат, то е в крайни случаи и само при защита.  Винаги вярват на това което им говорят. Те са верни другари, рядко говорят, но когато го правят казват всичко наведнъж до изчерпване на разговора. Родените в годината на свинята са интелектуалци и имат голяма жажда за знания. Четат много. Добре са осведомени, но имат празнини в знанията си. Под благодушния си вид крият силна воля и властен характер. Дават всичко от себе си за да изпълнят дълга си. Дълго и трудно вземат решение, но веднъж стане ли това, нищо не може да ги спре в изпълнението му.
Подходящ съюз е този с родени в годината на котката. Трябва да избягват змията.
В първата фаза от живота си родените в годината на  свинята са относително спокойни. Във втората фаза обикновено се сблъскват със семейни проблеми.
Глиганите са добри приятели със Зайците, а понякога и с Драконите. Змиите ги тормозят, а Овцете ги използват.

Положителни черти ПРАСЕ:

Щедър, толерантен, галантен, честен, шеговит, жизнерадостен, грижлив и интелигентен.

Негативни черти ПРАСЕ:

Наивен, егоист, поддава се на настроенията си, упорит и обича ласкателствата.

Професионални изяви ПРАСЕ:

Актьор, фермер, художник, а също и дейност, в която усещате, че можете да служите на другите.

Темперамент ПРАСЕ:

Вие сте любезни и грижливи, но проявявате склонност към инат и екзалтираност. Затова пък сте предприемчиви, тъй че не сте толкова мързеливи, колкото хората си мислят.

Късмет ПРАСЕ:

Родени сте под знака на късмета и благосъстоянието, най-облагодетелствания в Китайския зодиак. Липсва ви увереност в себе си; ако най-сетне съберете такава увереност, късметът ще ви съпровожда през целия ви живот.

Работа ПРАСЕ:

Обичате хората и сте много услужливи. Желанието ви е да се вкюлчите в работа, свързана с хора. Предани сте е сте добър служещ.

Социален живот ПРАСЕ:

Обичате приемите и всевъзможните събирания. Вие сте щастлив и жизнерадостен човек, който иска да взема участие в много и различни дейности.

Бизнес ПРАСЕ:

Имате здрава хватка за бизнес. Усилията ви ще получат признание. Нещо повече, вие успешно довеждате нещата до край и правите всичко възможно те да се превърнат в действителност.

Любов ПРАСЕ:

Много сте романтични и обичате противоположния пол. Тъй като сте родени под щастлив знак, имате добрия шанс да срещнете любовта на живота си и наистина да се влюбите.

Родители ПРАСЕ:

Вашите родители се грижат за вас. Детството ви преминава без проблеми и хармонично.

Братя и Сестри ПРАСЕ:

Бихте могли да установите добри взаимоотношения с братята и сестрите си, стига да не им предявявате изисквания, неприемливи за тях.

Деца ПРАСЕ:

Сексът ви харесва, тъй че ще имате много деца. За щастие вие съзнавате, че вашите рожби се нуждаят от много грижи и любов и сте готови, ако се наложи, да се пожертвате заради тях.

Пътешествия ПРАСЕ:

Обожавате да пътувате и копнеете да надникнете какво има отвъд планините. Пътешествията ще ви отведат в далечни краища, за които сте мечтали.

Здраве ПРАСЕ:

Силни сте, но е възможно да имате проблеми с теглото си, ако не внимавате. Глиганите обичат да си похапват и не могат да устоят на вкусни ястия.

Инвестиции ПРАСЕ:

Каквото и да правите, ще спечелите пари, защото сте късметлии.

Таланти ПРАСЕ:

Вие сте щедри и предприемчиви. Благодарение на късмета и обаянието си можете много да напреднете в живота. Всяка дейност, включваща работа с хора или с грижи за тях, може да ви донесе състояние.

Преспективи ПРАСЕ:

Можете да се надявате на хубав живот, изпълнен с радост и удовлетворение, но не бъдете алчни и не се отдавайте на тежко пиянство. Сторите ли го, тежко ви.

Известни хора ПРАСЕ:

Ротшилд, Рокфелер, Форд, а също Хемингуей, Франсоаз Саган, Уди Алън.

Пари ПРАСЕ:

Можете да станете много богати, ако сте мили с хората около вас.

10 гласа
Китайски
Зодии
Хороскопи
ПРАСЕ

Вижте също и другите китайски Зодиакални знаци