Китайски Зодиакални знаци - ПЕТЕЛ

ПЕТЕЛ

, 2016-12-10 18:34:50 sanovnikat.com
ПЕТЕЛ

Общо за зодията ПЕТЕЛ:

Родените под този знак са открити и непринудени хора, които не угодничат, казват истината в очите и поради това често ги смятат за груби, дори агресивни. Всъщност те са дълбоко искрени, но недипломатични. Що се отнася до ексцентричността на Петлите, тя е само външна. Разбира се, те обичат да бъдат забелязвани, придават голямо значение на външния си вид, на облеклото, което често е екстравагантно, но дълбоко в себе си са консерватори. Самохвалковци, бъбривци, но приятни за околните. Привлича желанието им да направят повече, отколкото биха могли. Трудолюбиви, с дарба за земеделска работа и занаяти, преизпълнени с много идеи.
Родените в годината на

петел

а не се въздържат в изразите си и понякога държането им се определя като рязко или агресивно. Те говорят това, което мислят. Понякога тази откровеност е проява на егоизъм. Те са безразлични към уязвимостта на другите и смятат, че няма никаква причина те да бъдат щадени. Те обичат другите да ги забелязват. Те мислят, че винаги са прави и знаят какво правят. Не се доверяват лесно, за сметка на това щедро дават съвети. Раздират се от абсурдни и неосъществими проекти, които винаги са изява на несбъднатите им мечти. Обичат да съзерцават, да мечтаят, да си въобразяват, че са герои, но това винаги става в уютна домашна обстановка. Понякога съзерцанието избива в мързел. Винаги говорят повече, отколкото могат да свършат.
Родените в годината на

петел

а са храбри и смели до степен да рискуват живота си с усмивка на уста.  Захващат се със задачи, които не са по силите им и след неизбежния провал, дълбоко се огорчават.
Родените в годината на

петел

а трябва здраво да работят за да припечелват средства за живот, но ако полето на изява е благоприятно достигат до мечтаното богатство. Ако се поддадат на леността и мечтанието те се превръщат в онези философи, които се ровят в боклука на живота, стараейки се да обърнат вниманието на обществото към себе си. Реализират се добре в селското стопанство и в професиите които имат общо с други хора. Подлагат се често на финансови рискове. За голяма част от тях думите разорение, банкрут и катастрофа придобиват материално измерение. От тях никога не стават добри икономисти.
В любовта родените в годината на

петел

а трудно правят завоевания и трудно задържат до себе си партньорите си. Мъжът

петел

обича общуването с жени сред които може да блесне и да бъде ухажван, но рядко стига по-далече. Жените

петел

обичат компанията на други жени и предпочитат професиите в които преобладават представителките на нежния пол. И в трите фази от живота си петлите имат възходи и падения в както областта на финансите така и в любовта. Пътят им минава от бедност към богатство, от идеалната любов до най-отвратителните й проявления. В старостта си са щастливи.
Най-добрите приятели на Петлите са родените под знака на Бивола, Дракона и Змията. Зайците, напротив, им носят страдания, а съжителството на двама Петли под един покрив е направо непоносимо.

Положителни черти ПЕТЕЛ:

Верни, щедри, честни, грижливи и жизнени с многобройни художествени дарби.

Негативни черти ПЕТЕЛ:

Обидчиви, суетни, тщеславни и крайно нетактични.

Професионални изяви ПЕТЕЛ:

От вас биха излезли добри съдии, полицаи, политици, предприемачи, репортери, художници или дори известни певци.

Темперамент ПЕТЕЛ:

Характерът ви е устойчив и сте надарени с достатъчно проницателност, за да следите какво става около вас. Представите и целите ви в живота са много реалистични. При този подход ви е писано да напреднете много.

Късмет ПЕТЕЛ:

Обикновено ще се радвате на голям късмет, защото винаги ще имате поддръжката и помощта на колега или приятел.

Работа ПЕТЕЛ:

Обичате вие да сте началникът и предпочитате да вършите нещата по своему.

Социален живот ПЕТЕЛ:

Водите активен обществен живот. Обичате хората и направо разцъфтявате, ако ви предстои да присъствате на много и различни места.

Бизнес ПЕТЕЛ:

Тук можете да приложите действителните си дарби - нищо не е в състояние да ви уплаши истински. Всичко, с което се заемете, бива свършено резултатно и докрай. Дори още по-добре: винаги подхождате творчески и намирате най-правилните решения на задачите, пред които сте изпавени.

Любов ПЕТЕЛ:

Ще срещнете голямата любов на живота си и връзката ви ще процъфтява, макар понякога да ви създава главоболия. За да се наредят нещата, ще трябва да изявявате чувствата си напълно и открито.

Родители ПЕТЕЛ:

Родителите ви умират за вас. Вие цените тяхната подкрепа и разбирането им.

Братя и Сестри ПЕТЕЛ:

Макар да се карате с тях, те ще ви прощават вашата безцеремонност. Помежду ви царува любов и хармония.

Деца ПЕТЕЛ:

Ще имате много деца, въпреки че бихте предпочели сами да се оправят. Убедени сте, че за тях е по-добре сами да вземат решенията си.

Пътешествия ПЕТЕЛ:

Ще пътувате много и често и тези преживявания ще ви съпътстват през целия ви живот.

Здраве ПЕТЕЛ:

Силни сте, макар лесно да настивате, тъй като гърлото е слабото ви място. Освен това обръщайте внимание на бъбреците си. Ако внимавате, няма да имате сериозни проблеми.

Инвестиции ПЕТЕЛ:

Правете каквото искате, защото умеете да печелите пари. Всичко, до което се докоснете, ще се превръща в злато, но разбира се, не бива да бъдете перкомерно алчни.

Таланти ПЕТЕЛ:

Вие сте амбициозни и артистични и обожавате светлините на прожекторите. Независимо от това обаче, от вас би излязъл добър юрист, стига да решите да се възпозвате от своя дар слово.

Преспективи ПЕТЕЛ:

Каквото и да правите, постоянствате и сте умни. Ще се справяте сами и никакви сериозни проблеми няма да ви принудят да се откажете от идеите си.

Известни хора ПЕТЕЛ:

Мария Медичи, Вагнер, Салвадор Алиенде, Роман Полански, кралят на Испания Хуан Карлос.

Пари ПЕТЕЛ:

Възможно е да се озовете в беда, ако не следите както трябва за финансовите си дела. Много ви бива да печелите паро, но пък и сте склонни да ги пропилявате.

11 гласа
Китайски
Зодии
Хороскопи
ПЕТЕЛ

Вижте също и другите китайски Зодиакални знаци