Китайски Зодиакални знаци - МАЙМУНА

МАЙМУНА

, 2016-12-10 18:34:50 sanovnikat.com
МАЙМУНА

Общо за зодията МАЙМУНА:

Имат силно развито чувство за хумор и са много забавни. Те са интелектуални и многостранно развити личности, разбират и се интересуват от всичко. Суетни са. Надарена с въображение и оригинално, нестандартно мислене, Маймуната успява да разреши всякакви заплетени проблеми. Притежава здрав разум и невероятно умение да заблуждава, да мами хората. Не се колебае да плете интриги, дори да послъгва, може да бъде нечестна, ако е сигурна, че ще остане безнаказана. Каквото и да прави обаче, хората не й се сърдят, тъй като Маймуната притежава много чар. Неин недостатък е, че е непостоянна, прекалено експанзивна, но чувството й за хумор компенсира с лихва минусите й.
Родените в годината на

маймуна

та свързваме с тези, които обикновено наричаме “душа на компанията”. Те имат чувство за хумор, но винаги са хитри и лукави. Те са любезни, даже услужливи, но в същото време и доста користни. Прикриват лошото си мнение за другите и се имат за нещо повече от тях. Те са интелигентни и имат жажда за знания. Винаги всичко са чели, всичко знаят и са в течение какво се случва по света. Обикновено се сдобиват с добро образование, имат прекрасна памет, помнят и най-малките подробности. Изобретателни са до крайност и са способни да разрешат и най-трудните проблеми. Имат възхитителната способност да правят останалите на глупаци.
Хората родени в годината на

маймуна

та са дипломатични и винаги се измъкват от сложни ситуации. Способни са и на нечестни постъпки стига да са уверени, че ще се измъкнат. Те са кариеристи, винаги имат своите основания и използват всички шансове. Въпреки отрицателните черти като тщеславие, измамничество и пр. хората от другите знаци търсят сближаване с тях заради проницателния им ум.
Хората родени в годината на

маймуна

та действат с голям размах, хитри са във финансовите сделки. Те са великолепни работници във всички области в които се изискват съобразителност и осведоменост. Обикновено постигат успех във всяко поприще като се започне от политика, дипломация, търговия, промишленост. Ако следват призванието си те винаги постигат слава и известност.
В любовта хората родени в годината на

маймуна

та обикновено не успяват да намерят щастие. Те са страстни, бързо се увличат, но и бързо се пресищат и започват да търсят нова любов. Най-добри отношения постигат с родени в годината на дракона. Комфортни са съюзите и с плъх, а отношенията с коза са непостоянни. Трябва да се избягват връзки с тигър.
 Добри приятели са на Драконите и Плъховете, не се разбират добре с Тигрите.

Положителни черти МАЙМУНА:

Развито въображение, колоритна, с пъргав ум, много интелигентна и забавна в много отношения.

Негативни черти МАЙМУНА:

Егоцентрична, лукава и себична - понякога сте дотолкова немирни и лукави, че сами падате в собствения си капан.

Професионални изяви МАЙМУНА:

Притежавате многобройни дарби и смятате всяка професия за подходяща. При вашия дар слово и интелигентност бихте станали голям политик, търговец, писател или журналист.

Темперамент МАЙМУНА:

Вие сте направо свръх интелигентни и бързо усвоявате всичко, но ви липсва издържливост и имате навика без всякакви скрупули да скачате от едно на друго.

Късмет МАЙМУНА:

Голяма радост и щастие за вас е да намерите някого, който ви разбира и взема участие във вашата дейност.

Работа МАЙМУНА:

Вие сте родени да посредничите и за вас е походяща всяка работа, изискваща разсъдливост и творчески подход към решаване на проблемите.

Социален живот МАЙМУНА:

Вашият знак е най-жизнерадостният в целия китайски зодиак. Обичате хората и цените бързината и вълненията.

Бизнес МАЙМУНА:

Родените под този знак ги бова във всичко и знаят какво искат. С каквото и да се захванете, ще сте в състояние да печелите пари от всичко, до което се докоснете.

Любов МАЙМУНА:

Романтични сте и обичате противоположния пол. За нещастие не сте твърде верни и имате навика да скачате от един партньор на друг.

Родители МАЙМУНА:

Вашите родители ви смятат за умни и интересни, но понякога доста трудни, защото се забърквате в неприятности и се налага да ви отървават.

Братя и Сестри МАЙМУНА:

Вие сте коварни дипломати, но се погаждате добре с любимите си хора и те ви смятат за интересни и обичливи.

Деца МАЙМУНА:

Обичате децата, и то да бъдат колкото се може повече, но щом веднъж се сдобиете с рожби, сте толкова заети с други проблеми, че невинаги намирате кой знае колко време за тях.

Пътешествия МАЙМУНА:

Обичате да пътувате из непознати краища, тъй като любопитството ви е неуморно и се стремите към вълнуващи преживявания.

Здраве МАЙМУНА:

Имате здрав ум и здраво тяло, но прекалявате с "тичането" до такава степен, че забравяте да се грижите добре за себе си. Позабавете темпото - имате нужда.

Инвестиции МАЙМУНА:

Умеете да инвестирате и да привличате другите да участват във вашите проекти. Понякога от много ум си вредите сами и сами си подлагате динени кори.

Таланти МАЙМУНА:

Вие сте изключително творчески и гъвкави личности. Силно ще ви привлича всичко, свързано с комуникациите и дизайна и в тези области можете да преуспеете.

Преспективи МАЙМУНА:

Можете много да напреднете в живота, но само ако играете честно.

Известни хора МАЙМУНА:

Леонардо да Винчи и Федерико Фелини.

Пари МАЙМУНА:

Много ще ви върви в живота, но ще трябва да приложите необходимата логика и интелигентност на Маймуната, за да си спечелите състояние.

9 гласа
Китайски
Зодии
Хороскопи
МАЙМУНА

Вижте също и другите китайски Зодиакални знаци