Китайски Зодиакални знаци - ВОЛ

ВОЛ

, 2016-12-10 18:34:50 sanovnikat.com
ВОЛ

Общо за зодията ВОЛ:

Сим

вол

на увереност и сила. Хората, родени под този знак са тихи и търпеливи, мълчаливи и дори бавни, методични и донякъде обезличени, но зад този не особено привлекателен външен облик се крият оригинална и умна мисъл, невероятна упоритост и последователност. Би

вол

ите са лидери по натура. Често те са консерватори, пазители на традициите, привърженици на желязната дисциплина, граничеща с диктатурата. Обичат семейството си, но изискват от домашните си безпрекословно подчинение. Жената Би

вол

е обикновено прекрасна домакиня, често глава на фамилия. Най-голяма опасност за Би

вол

ите представлява фанатизмът им. Макар и рядък, гневът им е страшен.
ърпелив и мълчалив, сдържан и уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под малко селска външност. Има дарбата да предизвиква откровеност у хората. Обича самотата. Гневът му се проявява рядко, но за сметка на това е ужасен. За предпочитане е да не му оказвате съпротива в такъв момент, защото може да бъде опасен. Типично за Бика е да бъде началник, той не обича празните приказки, но може да бъде красноречив, ако е крайно необходимо. Родените в годината на бика ненавиждат нововъведенията, които могат да разколебаят спокойното им състояние. Те са властни и привърженици на условностите и традицията.
На жените родени в годината на бика може да се разчита, но от тях не очаквайте смелост или фантазия и в живота и в облеклото.
Родените в годината на бика са работяги, които успяват да осигурят благополучие на семейството си. Предпочитат свободните професии. Ловки са и в интелектуалния и физически аспект, могат да бъдат добри ръководители. Особено им се удава работата на село. В търговията и обществените отношения се ориентират трудно. Ако извършват работа, свързана с пътуване в командировки бързо губят равновесие и здравето им се влошава.
Жената Бик е идеална домакиня. Внимателна съпруга, която често става глава на семейството.
За съжаление бикът рядко бива разбиран от останалите хора. Той обича семейството си и се гордее с децата си. Упражнява властта си без компромиси, но винаги е способен на жертви. 
Бикът се отнася към любовта като към любезна шега. Той може да бъде предан, нежен, чувствителен, но никога не става романтик. Презира флиртуването и бурната страст. Материалистичното му отношение към живота често става причина за много в това число и съпружески огорчения.
Родените в годината на бика не ревнуват своя семеен партньор, за тях съпружеската вярност е висш прерогатив. За тях е идеален брак с хора родени в годината на петела, получава се съгласие между консерватори. Удачни са връзките с хора родени в годината на: плъха, змията и маймуната. Трябва да внимават при контакти с Коза.
Родените през зимата в годината на бика са по-големи късметлии – ще работят по-малко. Тези които са родени през лятото ги чакат години усърден труд.
Образуват добър съюз с Петлите - тези двама консерватори ще се разбират отлично. Всичко върви добре с Плъховете и донякъде с Маймуните. Капризна и лекомислена, Овцата не е тяхна подходяща партньорка, а комбинацията с Тигър предвещава изтощителна борба за надмощие.

Положителни черти ВОЛ:

Вие сте прилежни, стремите се към знания, методични сте, справедливи, коректни, верни и много издържливи.

Негативни черти ВОЛ:

Инат, не умеете да губите, консервативни сте и можете да бъдете доста егоцентрични.

Професионални изяви ВОЛ:

Ще преуспеете като политик, военен, фермер, инженер и в други професии, където можете да проявите силните си страни на водач.

Темперамент ВОЛ:

Вие сте прилежни, градивни и надеждни. Въпреки това проявявате стремеж вие да командвате парада и сте твърде инатливи и властни. На някои ще им се види трудно да работят с вас, тъй като сте безкомпромисни и невинаги сте отзивчиви.

Късмет ВОЛ:

Оценявате дребните неща от живота, но сте изключително високомерни, когато трудът ви дава резултати. Работите упорито и успехът ви е гарантиран.

Работа ВОЛ:

Когато се налага, колективната работа ви допада, но понякога сте склонни да подвеждате околните. Обичате да работите сами и обожавате старшинството, за да разполагате с пълен контрол. Искате да виждате и да знаете какво става около вас.

Социален живот ВОЛ:

Погаждате се добре с хората, с които сте си избрали да работите. Проявявате голяма свенливост и сте затворени, ако се озовете сред непознати.

Бизнес ВОЛ:

Схватливи и наблюдателни сте и винаги съзирате възможности около себе си. Благодарение на градивния си подход и енергичността си ще спечелите много пари.

Любов ВОЛ:

По природа сте много романтични, но ви харесва вие да ухажвате онзи, когото обичате и на когото държите. Умеете да привличате вниманието на хората и те високо ценят съзидателната ви и стабилна същност.

Родители ВОЛ:

Много от Воловете установяват, че родителите им не горят от желание да се ангажират с живота им. Взаимоотношенията ви понякога са доста напрегнати и трудни.

Братя и Сестри ВОЛ:

Отношенията ви с тях са относително добри, стига те да се научат да съблюдават вашата територия и да не се опитват да ви се налагат.

Деца ВОЛ:

Обичате децата и ви допада да поемате отговорността за тях. Можете да имате много деца и те ще ви обичат нежно.

Пътешествия ВОЛ:

Обожавата да пътувате и особено ви допада чистата природа в провинцията. Обичате дърветата и зеленината и никога не изпускате възможността да изследвате екзотични забележителности и краища, които не сте посещавали преди.

Здраве ВОЛ:

Вие сте здрави и изключително яки - точно като

вол

ове. Болестите ще ви заобикалят, тъй като водите здлавословен живот, тъй че можете да се надявате на добри и цъфтящи старини.

Инвестиции ВОЛ:

Вашите капиталовложения са добре обмислени и планирани и рядко ви създават проблеми. При верния ви усет за бизнес и вашата съобразителност, начинанията ви ще ви направят много богат.

Таланти ВОЛ:

Вие сте голям работяга. Често не ви е грижа дали печелите пари, или не, стига да имате възможността да си вършите добре работата и вие да командвате парада. На момента животът ви става тежък, но благодарение на издръжливостта си винаги ще преодолявате трудностите.

Преспективи ВОЛ:

Животът може да ви предложи много, макар да сте способни да окажете повече любов и привързаност към хората около вас. Ако не се изправяте пред все нови и нови предизвикателства, животът ще ви се струва отегчителен.

Известни хора ВОЛ:

Наполеон, Хитлер, Менахем Бегин, Маргарет Тачър, Мадам дьо Помпадур, Чарли Чаплин, Уолт Дисни, Мерилин Монро.

Пари ВОЛ:

Грижите се за наличното и разчитате на положените усилия. Има вероятност да станете много богати и прочути чрез делата си; дори наученото в детските ви години може да се окаже плодотворно.

12 гласа
Китайски
Зодии
Хороскопи
ВОЛ

Вижте също и другите китайски Зодиакални знаци