Гледане на Кафе - значение на символа ДЪРВО в кафето

ДЪРВО

, 2016-12-10 18:34:50 sanovnikat.com
ДЪРВО
този знак ще ви донесе нови сили, радостно настроение, добро здраве и бодрост на духа.

Дърво

в центъра на чашката – обещава да ви върне загубен авторитет в обществото.

Дърво

, заобиколено от линии – предрича ви важни, решаващи промени. Не намирайки признание в родината си, вие ще заминете за чужбина и ще намерите щастие.

Дърво

, заобиколено от дребни чертички – струва ви се, че имате успех и се намирате в зенита на славата си. Не е ли много рано да мислите така? Бъдете предпазливи!
Няколко дървета (гора) – не си струва да бързате с реализиране на някоя идея. Може би леко грешите. Може би така ще се случи, че утре ще се събудите от някаква невероятна новина и всичко ще се промени.Хората виждат у вас сила и благородство. Означава още, че сте уважаван и стабилен човек.амбицииОчаква Ви здраве, щастие и материално благополучие. Много дървета – стремите се към промени и ще ги дочакате.

Дърво

то, което се е образувало от утайката при гледането на кафе може да има различно значение и много варианти за тълкуване.

Дърво

то с разперени клонове може да се гадае като получаване на нови предложения за работа, а в личния живот – за нови запознанства с представители на противоположния пол.
Ако при гледане на кафе видите

дърво

, обърнете внимание на семейството си
Ако

дърво

то в чашата Ви е счупено, вероятно ще претърпите някаква загуба.

В случай, че този символ се появи на ръба на чашата Ви имайте предвид, че трябва да обърнете по-голямо внимание на семейството си и да поставите личното си щастие пред кариерното развитие.

разлистената корона означава благополучие и радост. Aко е изсъхнало е признак за голяма промяна във връзката с любимия човек;изпълнение на амбициите ако е разлистено, очаква ви радост и благополучие, ако е изсъхнало - това е сериозна промяна в отношенията с партньора.нови сили и бодрост, здраве,благородство
Долу: силен човек сте и ще успеете
Средата: водач сте и ви търсят
Горе: знаете силата и благородството си
Личен успех и семейно благополучие
Здраво- това е вярната посока
Хилаво-не е вашата среда. Огледайте се
Сплодове- еднократна придобивка
В центъра-ще си върнете общ. положение
Сред линии- важни промени, възможно е да търсите късмет в чужбина
Сред чертички- черногледство, песимизъм
Сред гора- бъдете внимателни, не бързайте да реализирате нови идеи

0 гласа
Гледане
Кафе
ДЪРВО