Съновник kapane. Да Сънуваш kapane

Навигация:
Съновник - Избрете по първа буква: 1АБВГДЕЖЗИЙКЛМНОПРСТУФХЦЧШЩЪЮЯ

Съновник - КЪПАНЕ Нов 6

,

КЪПАНЕ

- Ако сънувате, че се къпете - ще бъдете изненадани; ако е в баня - болест; ако е в мръсна вода - облекчение; ако се къпете със студена вода - предвещава ви здраве; ако е в река - ще се ожените за богат или богата особа; ако е в ручей или поток - ще се радвате на добро здраве; ако е в стая - ще изневерите; ако се къпете в топла вода - ще ви съдят; ако е във вана - заплашва ви тежка болест; ако е в трап - ще ви досаждат; ако се къпете със сапун - ще ви се случи нещо приятно.

Съновник - Къпане на бебе Аналитичен

,
Да сънувате, че къпете бебе то това означава, че поставяте ново начало. Вие си давате шанс да започнете на чисто и да направите нещата по различен начин този път. На ново сте открили вярата си в живота.

Съновник - КЪПАНЕ, КЪПАЛНЯ Най-пълен

,

КЪПАНЕ

, КЪПАЛНЯ - ако сънуваш, че се къпеш, ще си доволен от себе си и от постигнатото. Ако се къпеш с гореща вода, ще имаш големи проблеми или ще се разболееш. Хладка или студена вода в къпалнята е знак за здраве и спокойствие. Ако насън си в обществена къпалня, ще споделяш успехите си с други хора. Ако се къпеш в езеро, басейн, море, ручей или река, ще постигнеш напредък, ще имаш добро семейство, ще придобиеш значителна сила и знания. Ако се къпеш в баня, чака те болест. Ако се къпеш във вана или корито, ще изневериш.

Къпане

със сапун е обещание за приятна изненада.

Последно търсено в Съновник ...

Основни типове сънища

Линкове от Съновник

Български онлайн

Съновник

- над 25 000 тълкувания и над 7 000 споделени

сънища

, повече от 50 000 търсения в

съновник

всеки ден. Повече от 7 години в помощ на анализирането на

сънища

.

Нумерологични

прогнози и

Хороскоп

.

Съновник kapane. Да Сънуваш kapane

Оракули